2777
2789

ای جانممم😍

من چرا انقدر ذوق کردم خدااااا🤩🤩

چه نامزد با ذوقی

الهی همشم تبرک کرده❤

خوش باشید عزیز دلم

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
😂😂😂چرا فک میکنی از روی عقدمه یلحظه زدم رو کاربریش دوتا تاپیک قبلیشو دیدم نه شخمی زدم نه هیچیییی ب ...

با عرض معذرت بیچاره توییی که نمیدونی چیکارکنی که بتونی حال خوب اسی رو خراب کنی 🙃

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از آزارش چی نصیبت میشه وقتی یکی انقدر ذوق داره چرا میزنی تو حالش

مشخصه ، چون عقده ای تشریف داره

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
منم ینفرو دارم هر روز قربون صدقم میره عشقمو داذم ت تاپیکامم میشه دید هستش...

مشخصه.بدشم مامان باباخودتم دست کمی از بابای اسی ندارن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خواهرتو قرض نمیدی‌؟

الان باهاش دعوا کردم آره میدم😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

منم ینفرو دارم هر روز قربون صدقم میره عشقمو داذم ت تاپیکامم میشه دید هستش...

۱۳ ساله ای نه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
منم دقیقا مثل توام از یکی بشدت بدم میاد☹

هعییی 🥲

چطوری خوشتیپ

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
عکس نداره ک بابا😂🤦‍♀️

به خدا سر کاری باشه من میدونمو اسی

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اینقدر که بی ادب و بی شخصیت و عقده ای هستیبا این قلب سیاهت زندگی به کامت زهرمارههم شریک عاطفیت از دس ...

خودم تگش کردم🤣 

@niniyar_5    

عشقم بیا تعلیقم کن  واقعا جدیدن با این سایت که یا هک میشه یا کند میشه یا پر از تبلیغه حال نمیکنم کمترم میام 

تعلیقم شم راحت میشم

اینجام برا سرگرمیمه الانم با کامنتای مات سرگرمم

والا عین خیالم نیست دارم با لبخند کامنتارو جواب میدم نینی سایت دیگ برام جذاب نیست اومدم کاربریم یکم ...

عزیزم اون خنده عصبیه 🤣🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.