2777
2789
یکمی و خورده ای خانم اقا علی؟ 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😐جدننن وایییی چقد چندش

چرا بیشعوری رو میذارید ب حساب رک بودن ؟! 

و فک میکنید چون مجازیه هر چی از دهنتون در میاد باید بگید ؟!
چون تو حالا عشق و محبت ندیدی دلیل نمیشه بقیه هم ندیده باشن و ذوق و احساسات نداشته باشن . 

البته کسی ک مشکلات دیگران رو ب روش مياره و با این حرکات خودش و خیلی خفن میدونه درک کردن این قضیه خیلی سخته و  انتظاری نباید داشت .

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عکس بزاری ؟ از لباس ها

چشم اومدین بگین بزارم البته الان مال کربلا رو دارم 

یکم طول میکشه ریپلای هارو جواب بدم آخر تاپیک میزارم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

چشم اومدین بگین بزارم البته الان مال کربلا رو دارم یکم طول میکشه ریپلای هارو جواب بدم آخر تاپیک میزا ...

دستت درد نکنه گذاشتی منو تک کن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

بخدا همیشه از زخمه زبون ترسیدم که تاپیک نزدم .چ خوب که نزدم چون دخترای کم سن و سال جنبه ندارن

همون بهتر که نزدی مثل بعضی کاربرای بیشعور و بی شخصیت حسود و عقده ای که یکیشون تو این تاپیک رویت شد ، بهت حسودی نمیکنن...باز خوبه اسی داره بهش میخنده😂

تاسف داره

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
فشاری نشدم خیلی لوسه خیلی خیلیی مثل بچه های ۱۷ ساله ای 😵‍💫😵‍💫😵‍💫البته با توجه به تاپیکای قبلت ...

خیلی زشته اینجوری کامنت گذاشتن خوشتون نیومده چه اجباریه جواب بدین 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

[QUOTE=360416312]🤣🤣🤣🤣 تو فک کن من فشارامو رووت خالی میکنمو پشت این حرفا قایم شو ولی بدون خیلیااا ...

به چیش حسودی کنم خدا وکیلی؟🤣🤣🤣خدای مننن یمشت عقب افتاده تو این سایتن هر حرفیو میگن حسودی

وااای😍😍😍😍 اسی چه تاپیک خوبی حس خوبی گرفتم بادل پاکت برامنم دعا کن ...منظر نی نی ام انشالله خوشبخ ...

انشالله سال بعد اینموقع نینی بغلته😍❤️

و چون به دلم افتاد

کاربریم یادت بمونه

بعد عقدم میرم کربلا

حتما برات لباس نینی میگیرم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

🤣🤣🤣🤣تو فک کن من فشارامو رووت خالی میکنمو پشت این حرفا قایم شو ولی بدون خیلیااا ارزوی داشتن بابا ...

خیلی حرفتون زشته یعنی یجورایی از هر کامنتت عقده و فشار میزنه بیرون 

منم توی زندگی با همسرم مشکلاتی دارم ولی بازم هر وقت که لباس نوزادی میبینم دلم ضعف میره اینکه وسط خوشحالی ینفره ناراحتیشو به روش بیاری اوج بدبخت بودنه یعنی شما اینقدر بدبختی که خوشحالی استارتر اینقدر اعصابمو بهم ریخت  

حالا برو تاپیکای منم شخم بزن بچم ۸ ماهشه ولی عاشق بوی نوزاد تازه متولد شده ام 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ببخشید ولی...

همین که محترمانه بیان کردین عزیز منین❤️😂

چرا بیشعوری رو میذارید ب حساب رک بودن ؟! و فک میکنید چون مجازیه هر چی از دهنتون در میاد باید بگید ؟! ...

اره ادم بسیار بیشعوریع ،بیچاره اطرافیانش 😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍