2777
2789
عنوان

بااین پدرشوهر آویزون و سمج چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 29 پست
اصلا تمیزی خونه برات مهم نباشه . میاد بذار خونه شلخته باشه جلو چشمم بد اخم باش بگو دیشب تا صبح نخواب ...

یه سلیطه ای تشریف داره وایمیسه داد و هوار و ابرومو جلو همه میبره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تازه ازدواج کردم دختر خواهر شوهرم سر زده گاهی روزی دوبار میومد روانی شده بودم تا چهار پنج ماه هی گفتم عیبی نداره ازدواج می‌کنه دور میشه تحمل میکنم ازدواجش جور نشد متاسفانه 

وقتی می‌رفت خونشون گریه میکردم حرص می‌خوردم وقت نمی‌کردم به خودم برسم یکم همش در حال پذیرایی بودم 

دو سه روز جواب تلفنش رو ندادم بهش بر خورد البته بهش پیام دادم که خونه مادر خودم هستم ولی انگار من رو تو کوچه موقع خرید دیده بود ناراحت شد قهر کرد الان قطع رابطه کرده 

تو همه مهمونیا و جمع ها هم میاد قیافه میگیره انگار باباشو کشتم 

منم تازه ازدواج کردم دختر خواهر شوهرم سر زده گاهی روزی دوبار میومد روانی شده بودم تا چهار پنج ماه هی ...

باز خداروشکر کن حالیش شده نیاد دیگه ... این اگ ببینه بدت میاد بدتر لج میکنه میاد 

باز خداروشکر کن حالیش شده نیاد دیگه ... این اگ ببینه بدت میاد بدتر لج میکنه میاد

لج کرده همه باهام سرد شدن رفت و آمدشون بعد این قضیه کم شده تو گروه خانوادگی تولد همدیگرو تبریک میگن جز من خدا می‌دونه چه گروهی خورده پشت سرم اشغال بیشعور خدا لعنتش کنه عقده ای 

لج کرده همه باهام سرد شدن رفت و آمدشون بعد این قضیه کم شده تو گروه خانوادگی تولد همدیگرو تبریک میگن ...

عزیزم اهمیت نده اصلا تو گروهشون چرا عضو شدی؟

ببین صمیمت با خونواده شوهر اشتباه محضه ... خیییییلی بده ک ادم با خونواده شوهرش صمیمی بشه 

عزیزم اهمیت نده اصلا تو گروهشون چرا عضو شدی؟ببین صمیمت با خونواده شوهر اشتباه محضه ... خیییییلی بده ...

آره خیلی حماقت کردم چقدر از خانوادم اوایل پیشش درد و دل کردم فقط بخاطر همین بیشتر ناراحتم که باهاش صمیمی شدم نمی‌دونستم تا این حد مزاحمم میشه 

بد شانسی من خواستگارشم گذاشت رفت وگرنه اینجوری نمیشد 

خودشون منو عضو کردن 

کاش یکی نصیحتم میکرد با کسی صمیمی نشم 

آره خیلی حماقت کردم چقدر از خانوادم اوایل پیشش درد و دل کردم فقط بخاطر همین بیشتر ناراحتم که باهاش ص ...

ای بابا عزیزم ول کن اصلا اهمیت نده دیگه ازین به بعد بهشون ... خونواده شوهر جز دشمنی چیزی ازشون در نمیاد

ای بابا عزیزم ول کن اصلا اهمیت نده دیگه ازین به بعد بهشون ... خونواده شوهر جز دشمنی چیزی ازشون در نم ...

آره بخدا فقط ازین می‌سوزم چرا رازهای خانوادم رو بهش گفتم کاش از اول رو نمی‌دادم 

گاهی به زور ازم حرف میکشید منم خیلی بی سیاست بودم بعد فهمیدم ازین ولگرداست که همش صبح تا شب کارش مهمونی رفتن و رفیق بازیه 

فکر میکردم از تنهاییش اینهمه میاد خونه من