2777
2789
عنوان

تا حالا همسرت بهت خیانت کرده ❓تا حالا پدرت به مادرت خیانت کرده ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 36 پست
دیگه چراگفتی نمیخوامت

هرزه خا اینجوری ان دیگه رفته بین پسر و دوسش و بهم زده بعد دلش نخواسته فقط کاش دوستش این لاشی حرومزاده رو بشناسه دیگه با این کثافت رفاقت نکنه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
خب پس چرا کات کردی🤣

چون اون موقع با یک نفر دیگه بودم

تعجب کردی؟ تعجب نکن

شوتی‌ام🤏🫴                                                                            دور ور ما ادعا ممنوع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا امروز از پدرم و همسرم خیانت ندیدم

دیدی چیکار میکنی؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

دوسمو رلش بینشون اخلاف انداختم کات کردنپسره اومد با من رفیق شد بعد ی مدت گفتمیخوامت با اینکه من خیلی ...

رک میگم 

انشالله سرت بیاد همچین خیانتی ! 

و از ته دل زار بزنی

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

من پدرم هرگز خیانت نکرده هرگز چون آدم پاکیه، عموهام و عمو های بابام و کلا خاندان بابام همه مردای ناپاکی هستن خیانت هم نکنن همش چشم چرونی میکنن تو آرزوی داشتن همه زنای خوشگل و خوش هیکل هستن کثافتا شوهرمم پسر عموی بابامه 😐 تا حالا هزار بار بهم خیانت کرده🙂💔 اما بابام با این نادرستا فرق داره واقعا فرق داره

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هرزه خا اینجوری ان دیگه رفته بین پسر و دوسش و بهم زده بعد دلش نخواسته فقط کاش دوستش این لاشی حرومزاد ...

یک جوری میگی انگار که دوست دختر دوست پسر بودن حرام نیست و کاملا کار پسندیده ای 

داداش هرزه مال کسایی که میرن زندگی یک زن شوهر خراب میکنن 

نه دوست دختر دوست پسر هایی چند روز دوستن بعد میرن سراغ یکی دیگه😐

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

دیگه

امیدوارم دعوا راه نندازی اما چقد امثال شماها نامرد هستید 😔😔 چطور دلتون میاد برید با آدمی ک یه نفر تو زندگیش هست واقعا فازتون رو نمی‌فهمم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دیدی چیکار میکنی؟

پدرم که به من ربطی نداره ماندم تصمیم میگیرن 

همسرم هم میشینم میسنجم 

اول مطمئن میشم 

بعد حدودش رو بررسی میکنم 

با همسرم حرف میزنم 

دلیلش رو کامل بررسی میکنم 

بعد تصمیم قطعی میگیرم که کی و چجوری جدا بشم و مسائل مالی رو چطوری مدیریت کنم 

اهل کارای احساسی و قهر و بی منطقی نیستم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

رک میگم انشالله سرت بیاد همچین خیانتی ! و از ته دل زار بزنی

قضاوت نکن خانم!

دوستم از ته ته دل طرفو نمیخواست 

با چند نفر دیگه هم بود

شوتی‌ام🤏🫴                                                                            دور ور ما ادعا ممنوع
یک جوری میگی انگار که دوست دختر دوست پسر بودن حرام نیست و کاملا کار پسندیده ای داداش هرزه مال کسایی ...

درسته حرفت اما در کل آدمایی که میرن بین دو نفر یا میرن با کسی که یکی دیگه تو زندگیشه لجنزاری بیشتر نیستن هرچند من خودم با روابط بین دختر و پسرا ب شدت مخالفم چون همین کارا مردارو تنوع طلب و پروو کرده 

2810