گذاشتم کیف مامانم اونم حواسش نبوده نمیدونم کجا چگونه گم کرده ازش میپرسم میگه نمیدونم وضعیت مالیمون بد نیست ولی واقعاً سختمه دوباره اون همه لوازم آرایشی رو یجا کنم😢🥴چقدر هزینه میخاد تا این وسایلا رو دوباره بگیرم؟؟؟
ریمل خط چشم مداد ابروی پودری مداد چشم سفید کرمپودر گابرینی و بی بی یا سی سی کرم فارماسی رژگونه مداد لب و رژلب نود برق لب موچین قیچی ابرو برس ابرو ژل ابرو مداد تراش حالا شاید دو سه قلم یادم بره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه کاملا ب قران جدی بودم من وسایلام با وسواسسس فراووون انتخاب میکنم تموم بشن گم بشن افسردگی میگیرم
منم ناراحتم ولی چیکار کنم منی ک اونقدر حساس بودم حتی نمیزاشتم کسی دست بزنه با وسواس هم انتخاب میکردم تو خرید مامانمم گم کرده چیزی نمیتونم بگم بهش دق میکنم
حداقلش آره بخدابی بی واقعاً عالی بود ولی با سی سی جوش میزدم
دستت درد نکنه.
من یه عالمه لوازم آرایشی بی استفاده دارم که تو مسافرتا از برندا خریدم یا به خاطر جلدش گرفتم و... اون روز گفتم کاش همه رو بریزم دور که میزم خلوت شه بعد یه ست جمع و جور بگیرم ولی دلم نیومد. کاش به جای تو مال من گم میشد😅
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.