2777
2789

اول اینکه بگین خودتون و شوهرتون از نظر منطقی یا احساسی چه شکلی هستین؟ بیشتر کدومشین

دوم اینکه وقتی دعواتون میشه چه شکلی باهم آشتی میکنین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما صفرو صدام 

یا خیلی عاشق یا متنفر

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

هردو خونسرد و آرومیم فقط اون کمی رمانتیک تره.

دعوا نمیکنیم بحثمون آرومه و هرچقدر هم کش بیاد صدامونو بالا نمیبریم یا توهین نمیکنیم اگرم طوری باشه که واقعا نشه با صحبت منطقی حلش کرد یکیمون(معمولا من) خواسته اون یکی رو قبول میکنه و کوتاه میاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من رابطه ام رو خیلی خوب نمیدونم

ولی  خوب هست

البته برای اینجا رسیدن بسیار تلاش کردم

بیشتر منطقی هستیم تا احساسی

موقع دعوا هم سعی می کنم حرف بزنم

هر کدوم با دلایلش اون یکی رو قانع کنه

اونی هم مقصره معمولا سعی میکنه رفتارش رو تکرار نکنه

Be nice😊

من منطقی اما لجباز شوهرم بی منطق 

احساسی هم جفتمون هستیم من بروز نمیدم اصلا 

وقتی قهر میکنیم قطعا اون باید کوتاه بیاد و بیاد منت کشی تا اشتی کنم البته همیشه مقصره یا بیشتر اوقات وقتایی هم ک‌من مقصر باشم منت نمیکشم بازم اون باید بیاد اشتی😕😂

من رابطه ام رو خیلی خوب نمیدونمولی خوب هستالبته برای اینجا رسیدن بسیار تلاش کردمبیشتر منطقی هستیم ت ...

بعد میخوام ببینم پایان دعواتون چه شکلیه

یکی از یکی عذرخواهی میکنه

چه شکلی دوست میشین؟