2777
2789

سلام ب همگی 

بعد کلی تحقیق در مورد لیزر کردن بالاخره دل رو ب دریا زدم و رفتم کلینیک لیزر.ب معنای واقعی کلمه محشر بود، و مزد تحقیقات زیادم رو گرفتم ی جورایی😄، دستگاهی ک باهاش لیزر کردن برام اسمش کندلا ساخت ایتالیا هست و شاتیه و طول موج الکساندرایت، ی خنک کننده هم داشت ک پوست رو خیلی خنک میکرد طوری ک اصلا درد نداشتم و فقط ی سری جاها سوزن سوزن میشد پوستم، وقتی وارد کلینیک شدم لباسامو در آوردم و با سوتین دراز کشیدم و ی چشم بند بهم دادن ک بزارم رو چشمام ک موقع لیزر اذیت نشه در واقع هیچی رو نمیدیدم اپراتکر هم ی خانوم با حوصله و مهربون بود ک حسابی وقت گذاشت و با دقت انجام داد حتما تو انتخاب اپراتور دقت کنید و اگ از من میشنوید صبح برای لیزر برید ک طرف حسابی انرژی داشته باشه و خسته نباشه و همه قسمت هارو با حوصله انجام بده، دیگ جونم براتون بگه اینکه من زیر بغل و بیکینی و خط باسن با زانو ب پایین رو انجام دادم و کلا بیست دقیقه اینا طول کشید، اینم بگم ک ب هیچ وجه سراغ دستگاه لیزر رولی نرید چون از آشناهام بودن کسایی ک ده جلسه رفتن نتیجه نگرفتن یا برگشته موهاشون، پس فقط دستگاه الکساندرایت (شاتی) خوبه ن دایود (رولی)، و اضافه کنم ک دوستم همین کلینیک ک من رفتم رفته و کلا تو ۶ جلسه نتیجه گرفته الکساندرایت درسته گرون تر از دایوده ولی تو جلسات کمتری نتیجه قطعی میگیری من ساکن قم هستم اگ کسی خواست بگه آدرس بدم جلسات رو ک ادامه دادم میام نتیجه رو اعلام میکنم حتما، بعد لیزرم تا دو هفته نباید شیو کنی کلا دوست من ک جلسات بیشتری رفته میگه دو بار کلا در هر ماه شیو میکرده یه بار  دو هفته بعد از جلسه لیزر یه بارم قبل جلسه بعدی، خلاصه ی مدت خودتونو با پشماتون تحمل کنید خخ اینم بگم ک افرادی ک مشکل تنبلی تخمدان، کیست، یا مشکلات هورمونی دارن دیرتر نتیجه میگیرن ولی بالاخره میگیرن جلساتشون بیشتره فقط ببخشید طولانی شد 🥲🙏🏻

شوهرم میگه برو ولی من روم نمیشه بنظرت جلسه اول بریم چقد طول می‌کشه دوباره در بیاد چون استخر میرم با مو بد میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا جلسه چهارمم هست خیلی خوب نتیجه گرفتم من از جلسه دوم نتیجشو دیدم به نظرم که عالیه

من از جلسه اول ۸۰ درصد موهام ریخت دختر 

ولی از جلسه سوم تا ششم اگه یکم رویش داشتی نترس اصن طبیعیه بعدش اوکی میشه 

من روم نمیشه 😭😭خیلیم دوسدارم برم دردش در چه حده ؟

قابل تحمل و جلسه های اول درد نداره 

حتما برو خجالت نکش بهترین خوبی که میتونی در حق پوستت کنی لیزر هست 

منم روم نمیشد ولی وقتی رفتم عادی شد همش با خودم  میگم الکی هی عقب می‌انداختم کاش زود تر رفته بودم 

شوهرم میگه برو ولی من روم نمیشه بنظرت جلسه اول بریم چقد طول می‌کشه دوباره در بیاد چون استخر میرم با ...

ببین کلا رو هرکی ی طور جوابه ی دوستی داشتم تو همون جلسه اول همه اش ریخت و در نیومد ولی غالبا بعد جلسه اول خیلی تاثیر نمیزاره این طور فک کن هر دفعه ۱۵ درصد رشدش کم میشه و میریزه ولی طبق روال در میاد 

من رولی رفتم سوپرانوتیتانیوم۲۰۲۴فوق العاده راضیم /:پوستم مث آیینه شده

میدونی نمیگم رولی بده واقعا رو ی سریا خوب جواب داده ولی من خودم سر اینک شنیدم نتیجه رولی موقته و بر میگرده نرفتم خوشحالم نتیجه گرفتی