2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

295 بازدید | 51 پست

دوستان میدونین از چه راههایی امکان ابتلا به زگیل تناسلی وجود دارع؟؟نظر چندتا دکتر رو پرسیدم عده ای میگفتن فقط رابطه جنسی با فرد آلوده و عده ای میگفتن امکانش هست از راه دیگه ای هم فرد مبتلا بشه اگه کسی در این زمینه و همچنین درمانش اطلاعاتی داره ممنون میشم بیان کنید

از هر جایی میشه  ب من گفتن 

از اپیلاسیون . رابطه . استخر و....

حالا من منتظر جواب پاپ اسمیرمم ببینم چی میگن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تو بارداری مبتلا شدم دکترم گفت ترشحاتت چون زیاده باعث شده

عه مگ میشه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

در مان هم دکتر گف ضایعه رو بر میدارم ببینم جواب تست چیه میگم بهت چی نوشت  بهم

ولی تو ازمایشگاه پرسیدم بهم گفتن فقط باید سیستم ایمنی بره بالا تا بدن دفع کنه

دکتر به من گفت فقط و فقط رابطه جنسی

تو مبتلا شدی؟

نمیدونم والا اون موقع اطلاعات خودمم کم بود سال 92تازه 19سالم بود

چجور درمان کردی پس؟

نه ولی شک داشتم

اها 

تست دادی؟