2777
2789
من اولین بار و آخرین بار بود کلا که می رمدیگه عمرا نمیرمهمسرم کلا از فامیل پدری همین آقا که مریض بود ...

عزمزمه

حالا قسمت گوشت شما رو  که آقای خونه گفت بهتون بدن رو دادن؟؟

منم بودم بهم برمی‌خورد که گوسفند سر بریدن بعد قرمه سبزی رو با مرغ درست کنن

شاید بخاطر اینکه خودم همیشه برای مهمون سنگ تموم میذارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر چه پررو هستی گوشت قربونی رو نمی‌خواست خودشون بخورن دلیل غرغرش برای بساط کباب همین بود اونها از بیمارستان اومدن باید مریض داری و استراحت کنن رفتی برای وعده غذایی مزاحمشون شدی از غذا ایراد هم میگیری،

2804
دقیقا میگم همسرم بخاطر همین خانم خونه فامیلش نمیرفتخواهرراین آقا تو عروسی گریه میکرد که ما فقط همو د ...

چرا حرف خودت رو میزنی دو تا عروسها و نوه هاش خانواده خودش هستن شما که غریبه بودین چرا شام موندین؟

چقدر مثل این میزبانه شما توسایت زیاده!!!!!اداب معاشرت خیلی کم رنگ شده

جالبه ول کن هم نیستن از دیروز هی پست میزارن توهین میکنن

خداییش آدم می مونه چی بگه

رفتم عیادت فحشمم میدن😂😂😂

وای خدا برا عیادت رفتی یا برا خوردن  اونم سر شب رسیدی میخای  لاشه گوسفندد برات کباب کنن بقیه اشم ببری 😐😐😐

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

اصن  چرا باید بمونی خونه مردم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
خبر داشتنمریض هم صبح مرخص شدما عصر ساعت ۵ رفتیمگفتم که کلا به قصد عیادت رفتیم و خبر داشتنکلا تو عمرم ...

ادعا میکنی شکم واست مهم نیست اومدی اینجا تاپیک زدی و میگی چرا بهم کباب ندادن قرمه سبزی با مرغ دادن

من بودم اونم نمیدادم گشنه میفرستادمت خونه ات

2809