2777
2789
😁شما بارداری؟چند هفته هستین؟

اره عزیزم ۳۲

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی ایشالامنم 31 هفته هستم، انقدر راه رفتنم کند شده، روز شماری میکنم برای زایمان

ای جان بسلامتی تاریخ زایمانت کی زدن برات؟

سز یا طبیعی؟

ازالان کند شدی ب هفته های ۳۶ب بعد برسی سختت میشه تامیتونی راه برو توخونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جان بسلامتی تاریخ زایمانت کی زدن برات؟سز یا طبیعی؟ازالان کند شدی ب هفته های ۳۶ب بعد برسی سختت میش ...

قربونت

اواخر دی زده

سزارینی هستم، بچه دومم

سر اولی تا ماه اخر سرکار میرفتم،ولی الان واقعا نشستن و برخاستن برام سخت شده 

2805
قربونتاواخر دی زدهسزارینی هستم، بچه دوممسر اولی تا ماه اخر سرکار میرفتم،ولی الان واقعا نشستن و برخاس ...

من طبیعی میرم از رو سونو زده ۲۴دی

اره بچه با بچه فرق میکنه من اینقدرررر زرنگ بودم ی ماه قبل بارداریم تنهایی اثاث کشی کردم حتی شوهرمم خبردارنشد چجوری تموم شد اماالان عین پنگوعن فس فس شدم بااین حال خییییییلی مراعات میکنم سنگین نشم .توخونه راه میرم خریدامو خودم انجام میدم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی رفتم طبق پریود ۱۱هفته بودم .طبق سونو قلب ۱۱هفته و پنج روز.الان ۱۲هفته هستم

بسلامتی انشای الله صحیح و سالم بیاد بغلت برامنم دعا کن این دوماه ب خیرو خوشی تموم بشه راحت شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من طبیعی میرم از رو سونو زده ۲۴دیاره بچه با بچه فرق میکنه من اینقدرررر زرنگ بودم ی ماه قبل بارداریم ...

ایشالا بسلامتی فارغ بشی

با شادی بغلش کنه

تاریخ خیلی خوبیه ولادت امام علی هستش

راه میرم ولی زود به نفس نفس میفتم😊

ایشالا بسلامتی فارغ بشیبا شادی بغلش کنهتاریخ خیلی خوبیه ولادت امام علی هستشراه میرم ولی زود به نفس ن ...

اره توروخدا الان جفتمون روزای حساس داریم دعا کن از نی نی بخواه این دوماه بسلامت بگذره نی نیمو سالم بغل بگیریم بعد ده یال با ای وی اف شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره توروخدا الان جفتمون روزای حساس داریم دعا کن از نی نی بخواه این دوماه بسلامت بگذره نی نیمو سالم ب ...

خدا تا اینجاش لطف داشته، از اینجا به بعد هم پشت و پناهت هست، انشاا... بسلامتی فارغ میشید 💐

بسلامتی انشای الله صحیح و سالم بیاد بغلت برامنم دعا کن این دوماه ب خیرو خوشی تموم بشه راحت شم

فداتشم.انشالله شما هم بسلامتی زایمان کنی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
خدا تا اینجاش لطف داشته، از اینجا به بعد هم پشت و پناهت هست، انشاا... بسلامتی فارغ میشید 💐

الهی امین انشائ الله ممنون گلم همچنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از روي چي ميگي؟

شکل جمجمه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه