2777
2789
عنوان

کیا اولویت زندگیشون درس بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست
چه چیز دیگه ای اهمیت داره؟من همسر خوب و بچه و ... ابنا هم مد نظرمه ولی آیا دست منه؟تا وقتی که خدا بخ ...

زندگیه‌ شغلی ک‌ دوسش‌ داشته باشی 

پولیه ک‌ به‌ دست‌ میاری 

تفریحی ک‌ میکنی

غذایی ک‌ میخوری

تفریحی ک‌ میکنی 

لباسی‌ ک‌ میپوشی 

زندگی یعنی روتین 

امکان داره روتین من با تو فرق کنه ولی هر دو موفق باشیم 

زندگی یعنی اگه بجای‌ 7 .8 پاشدی بگی واییی دیر شد

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۱ سالته روانپزشکی میخونی؟!چطوری عزیزم؟کی دکتری تو گرفتی؟

عزیزم روانپزشکی ی‌ شاخه از پزشکیه

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
چه چیز دیگه ای اهمیت داره؟من همسر خوب و بچه و ... ابنا هم مد نظرمه ولی آیا دست منه؟تا وقتی که خدا بخ ...

منظورم یه رو چیزی زیاد زوم نکن. اعتدال مهمه. من از اونا بودم که تفریح نداشتم و درس داغونم کرد

عزیزم روانپزشکی ی‌ شاخه از پزشکیه

روانپزشکی تخصص پزشکیه که بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی میخونن

بعد تو الان تو بیست و یک سالگی داری روانپزشکی میخونی؟🤣🤣چرا حداقل قبل از دروغ گفتن یک ذرههه تحقیق نمیکنین که بعد اینجوری ضایع نشین؟

زندگیه‌ شغلی ک‌ دوسش‌ داشته باشی پولیه ک‌ به‌ دست‌ میاری تفریحی ک‌ میکنیغذایی ک‌ میخوریتفریحی ک‌ میک ...

یه چیزی بگم؟

من دوس دارم مسافرت برم تفریح کنم غذا رستوران فلان فلان بخورم کافه ها جشن و...

ولی تنهایی بهم نمی‌چسبه یکی باشه که یار همدمم باشه اصن باشه تا سر کوچه هم برم باهاش انگار دنیا رو دور زدم نمیدونم من اینا تنهایی بهم حال نمیده پس ترجیح میدم تا اون زمان به فکر درس و کار باشم من پرستاری دعای خیر یه مریض برام هزااار دنیا ارزش داره پس دوس ندارم خودمو ازش دریغ کنم 

منظورم یه رو چیزی زیاد زوم نکن. اعتدال مهمه. من از اونا بودم که تفریح نداشتم و درس داغونم کرد

یه چیزی بگم؟

من دوس دارم مسافرت برم تفریح کنم غذا رستوران فلان فلان بخورم کافه ها جشن و...

ولی تنهایی بهم نمی‌چسبه یکی باشه که یار همدمم باشه اصن باشه تا سر کوچه هم برم باهاش انگار دنیا رو دور زدم نمیدونم من اینا تنهایی بهم حال نمیده پس ترجیح میدم تا اون زمان به فکر درس و کار باشم من پرستاری دعای خیر یه مریض برام هزااار دنیا ارزش داره پس دوس ندارم خودمو ازش دریغ کنم