2777
2789
عنوان

عمه ی بچه ها اصلا بهشون توجه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من اینجا کاربر میبینم که از اینکه کسی به نوزاد شون دست بزنه، بوسش کنه، یا به مادر بگه فلان کار رو بکن بدش میاد 

حالا شما برعکس 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
از مردم یا عمه گور گور بشه

هر کسی

چه عمه چه خاله چه هر کس دیگه‌ای 

نمی‌دونم چرا احساس می‌کنید بچه میزاید عالم و آدم باید بچه‌تونو دوست داشته باشن بغل کنن بهش محبت نشون بدن بچه‌تون فقط برای خودتون عزیزه هر کس دیگه‌ای اگه بچه‌تونو دوست داشته باشه بهش لطف کرده دوستم نداشته باشه هیچ وظیفه‌ای در قبال بچه‌تون و خودتون نداره

دقیقا

من یکیو دیده بودم شاغل بود باورت نمی‌شه بچه‌شو می‌آورد می‌ذاشت خونه خواهر شوهرا می‌گفت باید نگه دارید من بتونم برم سر کار آخر یه دونه از خواهر شوهرا به ایشون گفت ما که نوکرش نیستیم دیگه از این به بعد وقتی آورد قبول نکنید بچه رو باورت نمی‌شه اگر ببینی عروسه چه جلز ولزی می‌کرد می‌گفت چرا اینا بچه منو نگه نمی‌دارن من برم سر کار مگه اینا عمه‌هاش نیستن اینام گفتن اگه می‌دونستی شاغلی شرایط بچه‌دار شدن نداری جلوی خودتو می‌گرفتی بچه نمی‌زایدی

2810