2777
2789

عاشق خالمم مادرشوهرش رو مثل یخ میکنه با زبونش ماشالله مار افعی هست مادرشوهرش خیلی بهش گیر میده فضولی میکنه تو کارش مادرشوهرش خودش چادر میزاره خالم رو یه مدت مجبور کرده بود چادر بزاره خالم هم یه مدت گذاشت بعد ول کرد الان خونه ما بود مادرشوهرش گیر داد به خاطر چادر بهش گفت از خواهرت یاد بگیر یعنی از مامان من یاد بگیره که چادر میزاره خالمم گفت بهش برو بابا عیسی به دین خود موسي به دین خود 😂😂😂از همون وقت دارم میخندم

کیا از مادرشوهرشون نمی‌ترسن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
دل منم اینجا خنک شد بهترین کار

واقعا خالم رو دیوونه کرده بود خالم اولا میگفت به احترامش چیزی بهش نمیگم ولی اون احترام حالیش نشد و هر شب شوهر خالم رو پر می‌کرد که گند بزنه به روابط خالم و شوهرش خالمم شر اینارو از سرش کم کرد 

چیکار کردع

همیشه میگه هیچ وقت با خانواده شوهر نباید صمیمی شد که بخوان به خودشون اجازه بدن درباره تو و زندگیت نظر بدن

همه با با فعل جمع صدا میزنه و به همه احترام میزاره

جواب تیکه هارو اصلا نمیده به جاش تو یه زمان مناسب تلافی میکنه و کلی نکته دیگه که بخوام بگم تا صبح هست

خاتون بی ادبه عزیزم در کنار خنده نصیحتش کن

واقعا خالم رو دیوونه کرده بود خالم اولا میگفت به احترامش چیزی بهش نمیگم ولی اون احترام حالیش نشد و هر شب شوهر خالم رو پر می‌کرد که گند بزنه به روابط خالم و شوهرش خالمم شر اینارو از سرش کم کرد به خاطر اینا با شوهرش کارش به  دادگاه کشید ولی وقتی یه بار دعوا کرد یه بار از حقش دفاع کرد زندگیش درست شد صبر کردن هم حدی داره واقعا دیگه بس بود 

2809