دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من برا بچه هیچ کدومو نمیپسندم. کلا دوس ندارم بچه طلا بندازه.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مناسب نیست اصلاکلا زیورالات واسه بچه یه ساله مناسب نیست اینا هم زنونه ست
دقیقا بچه ی یک ساله اذیت میشه.وای مخصوصا با گوشواره.خیلی بدم میاد
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا؟ولی من خیلی دوست دارم میشه بگین خوبه یا نه حالا
عزیزم فقط برا اینکه بچه ممکنه اذیت بشه و راحت نباشه با اونا. این نظر منه. هر طور صلاح میدونین
نه مدلاش هم خوب نیست از نظرم
عزیزم فقط برا اینکه بچه ممکنه اذیت بشه و راحت نباشه با اونا. این نظر منه. هر طور صلاح میدونیننه مدلا ...
النگوی ساده تر بهتره. این گوشواره هم ممکنه گیر کنه به لباساش اینا