همسن بچه منه چنتاکلمه حرف میزنه؟ واینکه غذامیخوره ؟بچه من خیلی بدغذاست
زیاد حرف نمیزنه ۷ ۸ تا کلمه معنی دار بقیش بی معنی اصلا متوجه نمیشم غذا رو اول ک میگه باید خودم بخورم دست منو رد میکنه منم میزارم جلوش یکم خرابکاری میکنه میبینه نمیتونه بخوره راضی میشه من بدم بازی بازی بهش میدم ولی خوب میخوره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من دارم غذا خورش میکنم شیر کم میخوره از نوزادی تو بیداری شیر نمیخورد . ولی هر ۳ یا ۴ساعت بهش غذا یا شیر میدم. شیر رو ۴پیمانه میدم. در روز شاید ۳بار شیر بخوره
منم آپتامیل میدم فقط آپتامیل معمولی نفخ میکرد الان پرونترا میدم میگم نکنه پرونترا شیر خوبی نباشه ی و ...
پرونوترا اگه بتونی پیدا کنی عااالیه بهتر از معمولیه، وزنش الان ۹ کیلوئه چون میگم ۳ ماه هیچی نخورد الان خوبه چون غذا هم میخوره هر ۳ ساعت یه بار ۳ پیمانه میدم
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....
من چون الان پرونوترا پیدا نمیکنم همون اپتامیل نارنجی رو میدم بهش، اکثرا پوره سیب زمینی، مرغ، سوپ و اش، برنج میوه هم میخوره خلاصه بگم هر چی خودم میخورم اونم میخوره
دوقلو هستن یکیشون ۱ و ۷۰۰ اضافه کرده از تولد تا الان
یکیشون ۱ و ۲۰۰
حالا دو ماهشون بشه می برمشون دکتر و بهداشت که وزن و قدشون رو چک کنن حس می کنم زیاد وزن نگرفتن.
هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک.
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....