2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم دوستم بارداره😭😭😭

308 بازدید | 8 پست

دوستم ابدا بچه نمیخاست جلوگیری میکرد شدید الان فهمیده بارداره و شایدم بندازه 

بعد من که بچه میخام بدون جلوگیری باردار نمیشم😭😭😭😭😭😭

خدایا چرا همه چی برعکس اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش صحبت کن بگو من یه هزینه مشخصی بهت میدم هزینه های دارو درمان تو دوران بارداری ولی بچه رو ننداز میتونی یه قرارداد باهاش تنظیم کنی و راجب سرپرستی بچه و قیم و شناسنامه و‌این حرفا کنار بیاید باهم البته اگه مشکلی نداری بچه هم خونت نباشه ولی ببین اینکارو انجام دادن یه سری مشکلات میتونه به وجود بیاره خب مثلا شما اینکارو‌میکنید بعدا که بچه به دنیا اومد و یکم بزرگ شد مهر مادریه دیگ نمیشه پیش بینی کرد ممکنه دوستتون ادعای مادر بودن بکنه و کلن رابطه اتون از هم بپاشه خلاصه اینکه یه پیشنهاد بود و قسمت کور ماجرا رو هم تو این سناریو بهت گفتم میتونی راجبش فک کنی 

باهاش صحبت کن بگو من یه هزینه مشخصی بهت میدم هزینه های دارو درمان تو دوران بارداری ولی بچه رو ننداز ...

البته اینو درصورتی گفتم که مشکل نازایی داشته باشید و توسط چنتا دکتر خوب تایید شده باشه الان متوجه شدم مدت کمیه که ازدواج کردی عزیزم یکم‌صبور باش مردم بعد ۱۰ ۱۵ سال بچه دار میشن شما تازه دوماهه