2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه ازم خسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جایی توزندگی باید برسی که خودت دلت برای خودت دلت بسوزه.

باید به این نتیجه برسی که تویه شخصیت مستقلی ازلحاظ روحی انقدر وابسته همسرت نباش .

به قول یه روانشناس میگفت به شماخانوما بگن ازشوهرت نگین ازخودتون حرف بزنین هیچی برای گفتن ندارین.

حالتو گره نزن به حالش..

حالتو گره نزن به اینکه میاد منت کشی یانه؟

حالتو به بودو نبود اون گره نرن.

نزار خوب بودن یابد بودن حالتو اون تعیین کنه.

کنارش زندگیش کن همین.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
من قبل بارداری هم وضعم همین بود، اون میگه از اخلاقت خسته شدم

تنرین کن دوست عزیز زود رنجی فقط خودت رو عذاب میده و شوهرت ازت سرد میشه الانم غرور کنار بزار برو خودت قهر رو تمومش کن نیتزی نیست حالا عذر خواهی کنی فقط قهر نباش 

به جایی توزندگی باید برسی که خودت دلت برای خودت دلت بسوزه.باید به این نتیجه برسی که تویه شخصیت مستقل ...

نمیشه اون تنها کسمه دیگه هیچکسو بغیر ازون ندارم توجه میخام محبت میخام اولویتش باید باشم

خوبه که میدونی مشکل از کجاست

نیمی از راهو رفتی

حالا هم مشاوره برو 

پروپرانول بخور

گل گاوزبون استخدوس گلاب

چیزای سرد نخور

با ذکر گفتن به خودت آرامش بده

هر موقع خواستی داد و بیداد کنی چنتا نفس عمیق بکش صلوات بفرست

شوهرتم کم کم میاد سمتت با زبون خوش

ببخشید ولی کاش اونیدکه تغییر دین میده شعورشم داشته باشه

ماهم یکی از اقوامون همینطور شده....من هروقت نماز میخونم میاد فحش میده یا هروقت منو میبینه شروع میکنه به فوش دادن استغفرالله به پیامبر و اماما

منم دیکه نمیرم اصلا پیششون مر اینکه مجبور شم

نمیشه اون تنها کسمه دیگه هیچکسو بغیر ازون ندارم توجه میخام محبت میخام اولویتش باید باشم

باید دیگران وکه ماتعیین نمیکنین وقتی خودت شخصیت وابسته نداشته باشی جذاب میشی بعد اون میادسمتت.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....