2777
2789

من دخترم ۲ سال و ۹ ماهشه سه ماه دیگه یعنی سه ساله بشه گوشاشو به امید خدا سوراخ میکنم چون خودش گوشواره دوست داره بچه برادرمم دوماهگی سوراخ کردن گفتن راحتتر بوده اما من دلم نیومد

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

اینایی که میگن میذاریم خودش بزرگ بشه بعد سوراخ کنه، اگه مثلا بزرگ شد و مثل من جرات نداشت چی؟ خداروهزارمرتبه شکر کوچیک بودم حداقل یه سوراخ کردن گوشمو،چون دختر باشی گوشواره نخوای؟! مگه میشه، الانم دوس دارم سه چهار تا سوراخ داشت ولی حیف میترسم( کاش همون بچگی چندتا سوراخ میکردن هیچی متوجه نمیشدم)

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر بزرگم یکسال و نیم سوراخ کردم بعد مدتی گوشواره اش در اومده بود هر چی کردم نذاشت دوباره بزنم براش گوشش بسته شد . دومی رو گفتم خودش هر وقت گفت سه سالش بود توی کارتونا پرنسسا گوشواره داشتن گفت منم میخوام خودش رفتیم و زد و هنوزم عاشق گوشواره هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دکتر اطفال زیاد بردم و میبرم ولی نگفتن انجام میدن انگار افت کلاس داره براشون فقط توی یک درمانگاه دید ...

تو شهر ما دکتر کودکان همشون هم ختنه میکنن هم گوش سوراخ میکنن.حتی گوشواره نگینی هم دارن . به دستگاه سوراخ کن میذارن اونارو میندازن تو گوش نوزاد.تا یک ماه میمونه.بعدش خودت دربیار طلا بنداز تو گوشش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اینایی که میگن میذاریم خودش بزرگ بشه بعد سوراخ کنه، اگه مثلا بزرگ شد و مثل من جرات نداشت چی؟ خداروهز ...

بعدم مگه سوراخ کنید چیزی معلومه؟ فوقش بزرگ شد گوشواره نخواست نمیذاره

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
چرا بذاری بمونه که حالا گولش بزنی یا به زور قانعش کنی

عزیزم من تو پیام  اولم گفتم بزار بزرگ شه هروقت دلش گوشواره خواست براش سوراخ کنی یه بچه تو سه سالگی میخواد یکیم ممکنه تو ۱۳ سالگی .    

ایشون پرسیدن اگه بترسه انجام نده چی گفتم مثل آمپول زدن قانعش کن نه که به زور( قانع)  . که اگه دلت میخواد گوشواره داشته باشی یه ذره دردو تحمل کنی الانم که دستگاه مخصوص داره مثل قدیم زجر آور نیست 

عزیزم من تو پیام اولم گفتم بزار بزرگ شه هروقت دلش گوشواره خواست براش سوراخ کنی یه بچه تو سه سالگی م ...

من می ترسم برم سوراخ کنم دوست دارم دوتا باشه اما ترس نمیذاره برا همین دخترمو همون ۴۰ روزگی گوششو سوراخ کردم تازه گفتم دوتا بزنیم همسرم گفت نه الان دوتا گوشواره نمیندازیم که بخواد دوتا باشه اون یکی میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀