2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار هر موقع به سنی رسید که متوجه شد دلش گوشواره میخواد یا نه براش سوراخ کن . واسه بعضیا ۳ سالگیه بع ...

شاید سه سالگی دوس داشت گوشواره داشته باشه ولی ترس داشته باشه واسه سوراخ کردن.اونوخ چی

کجا باید ببریم

نمیدونم اسمشون چیه 😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

نمی‌دونم پسرم رو ختنه کردم اینقدر اذیت شدم گفتم دیگه دست به هیچی نمی‌زنم

ختنه با اون یکیه؟ این عین یه آمپول زدنه حتی راحت تر از اون دختر من فقط همون لحظه اول گریه کرد بعدش نه گریه کرد نه درد داشت نه عفونت کرد راحت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

دکتر چی باید برد

کودکان

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من بچه بودم تو دهات داخل خونه با سوزن لباس سوراخ کرده بودن انقد که اذیت شدمبچه دار که شدم میزارم خود ...

اخه من یادمه کوچیک بودم دختر عموم یک سالش بود گوشاش با سوزن سوراخ کردن😢با اینکه اون دوران راحت دکتر میرفتن سوراخ میکرد تو شهر بودیم از من چند سال قبل تر دکتر سوراخ کرده بود ولی دختر عموم به روش سنتی کردن کلی گریه کرد 🤧