2777
2789
عنوان

کیا از روغن حیوانی محلی استفاده میکنن چجوری مصرف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 33 پست
من سالهاست حیوانی استفاده میکنم منتهی محلی رو میترسم و معمولا نیک منش یا روژان میگیرم.غیر سرخ کردن ه ...

یعنی سیب زمینی سرخ کرده

ووقورمه سبزی نمیخورید؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من چند سال پیش که برای اولین بار با روغن زرد حیوانی غذا پختم شوهرم و دخترم خیلی بدشون اومد و اه اه پیف پیف میکردن بعدش با روغن نباتی باهم استفاده میکردم که بوش کمتر باشه 

اینقدر ادامه دادم تا مزاجشون عادت کرد الان اصلا متوجه بو و مزش نمیشن خیلیم خوششون میاد

من نیمرو باهاش میپزم، رو برنج میریزم به جای کره صبحانه میخوریم البته بیشتر تو غذای دخترم میریزم

بخاطر خاصیتش میخوریم ؟چون خوشمزه که نیست بوش زیاده

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
فک نکنم ابن که من میگم بشه با شیره خورد یکم شوره شله شبیه فرنی

چرا، یادش بخیر، خدابیامرز مادربزرگم میریخت تو پوست.

بعد درمیاورد روش شیره میریختیم.

من کلا میزارم تو یخچال میمونه.

بوش که خیلی خوبه.

دوغش رو طرف خوب گرفته؟

بد بو ک بوی خاصی میده ولی بوی کشک و دوغ نه نمیدونم‌والا فقط میدونم خوشمزس و مفیده😅

مال من خیلی فک کنم خالصه که بودداره . به زبان محلی بهش میگن روغن خوش

چرا، یادش بخیر، خدابیامرز مادربزرگم میریخت تو پوست.بعد درمیاورد روش شیره میریختیم.من کلا میزارم تو ی ...

فک کنم خیلی خالصه بو دوغ میده نمیدونم دوغشو گرفته یانه

بوی یه گیاه محلی میده

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

ما میگیم ساری یاق

روغن زرد.

اگر از بیرون خریدی، شاید مال کره ی ماست نیست، مال کره ی خامه هستش، مال ماست واقعا خوش طعمه.

جالبه من عاشق بوی روغن زردم

محلی با کارخونه ای زمین تا اسمون فرقشه این که من میگم بوی دوغو کشک میده کارخونه ایا بو ندارن

اونی بوی دوغ و کشک میده کره محلیه که سفید رنگه اون باید جوشانده بشه که دوغش جدا بشه به صورت روغن در میاد

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
یعنی سیب زمینی سرخ کردهووقورمه سبزی نمیخورید؟

قورمه سبزی که سبزی آماده میگیرم،چندسالی هم هست سیب زمینی سرخ نکردم، البته ته دیگ میذارم ولی سرخ اصلا

بادمجون هم پمینا میگیرم که کم روغنه،میرزاقاسمی و کشک بادمجون هم با پخته درست میکنم آخرسر کمی روغن میریزم. بد هم نمیشه

اونی بوی دوغ و کشک میده کره محلیه که سفید رنگه اون باید جوشانده بشه که دوغش جدا بشه به صورت روغن در ...

اره سفیده ولی شله  چه خاصیتی داره

من‌مادر بزرگم درست میکرد دیگه ازون‌مطمئن تر من نخوردم‌ولی اونایی ک خوردمم همشون یه طعم‌بود تقریبا 

2810