2777
2789

چه خاصیتی داره امروز باهاش کاچی درست کردم رحمم سردهوپریود نمیشم.خیلی بوی کشکو دوغ میده دیگه چجوری میشه ازش استفاده کرد

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی خوبی داره مامانم روی برنج میریزه و کاچی حلوا و کباب

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

من سالهاست حیوانی استفاده میکنم منتهی محلی رو میترسم و معمولا نیک منش یا روژان میگیرم.

غیر سرخ کردن هرکاری که روغن میخواد میشه استفاده کرد،کلا مصرف من روغن حیوانی و زیتونه،گرچه جفتشو خیلی خیلی کم میریزم و هیچوقت هم چیزی سرخ نمیکنم.

به هرچی بزنی بو میده نیمرو میشه درست کرد رو برنج زد یا عسل میخورم با مربا

میدونم کلا میخوام بدونم تو چیا میشه ریخت.چه خاصیتی داره شما براچی میخکری

باهاش تخم مرغ درست میکنیم میخوریم و روی برنج میزاریم بابام با نون‌گاهی میخورد

خیلی بد بوه که؟چه خاصیتی براتون داره

من نیمرو باهاش میپزم، رو برنج میریزم به جای کره صبحانه میخوریم البته بیشتر تو غذای دخترم میریزم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
من سالهاست حیوانی استفاده میکنم منتهی محلی رو میترسم و معمولا نیک منش یا روژان میگیرم.غیر سرخ کردن ه ...

محلی با کارخونه ای زمین تا اسمون فرقشه این که من میگم بوی دوغو کشک میده کارخونه ایا بو ندارن

نه روغن زرد خوب اصلا بوی لبنیات نمیده، یه بوی خاصی داره.فوق العاده است.من به برنج میزنم و نیم رو و ک ...

فک نکنم ابن که من میگم بشه با شیره خورد یکم شوره شله شبیه فرنی

2810