2777
2789

یه کاربری دیگه داشتم گفتم چه قدر عاشق یه پسره هستم گفتم چه قدر دیوونش گفتم قبلا خواستگاری کردن خانوادم رد کردن اونا گفتن اگه قسمت باشه برمی گرده دوباره و گفتن و من برای راضی کردن خانوادم هیچ غلطی نکردم گفتم قسمت باشه میشه نشد اون با یکی دیگه ازدواج کرده پنج ماهه دارم از شدت دلتنگیش میمیرم قلبم داره می ترکه من بغل اونو می‌خوام اون عشقش واسه من گناهه پس من گناه ندارم من کجا برم نباید به حرفاتون گوش میدادم کاش یه حرکتی میزدم دارم دق می کنم خیلی شیرین بود برام خیلی عزیز من تا عمر دارم باید حسرت بخورم از هیچ پسری خوشم نمیاد هیشکیم به دلم نمیشینه اصلا مگه یه دختر چن تا خواستگار داره که یکیش آنقدر به دلش بشینه اونم من که آنقدر کمرو ام هیچ جا نمی‌رم اهل دوستی و اینا هم نیستم 

اسی با اجازه

خانوما میشه تاپیک سوممو گزارش بزنید حرم امام رضا دعاتون میکنم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرم امام رضایی ؟ حداقل بخاطر اینکه اونجایی یکم به کارت فکر کن خلاف قوانین سایته

ن عزیزم گفتم هروقت رفتم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

چی بگم والا 

ولی به جهنم که رفت 

یکی بهتر خوشگلتر و نایس ترش بیاد بچسبه بهت ولتم نکنه که حتی اگه خانواده ها هم موافق نبودن بازم بچسبه بهت مثه کنه تا آخر عمر ور دل هم باشین  

⁦♥️⁩

خب اگه دوستت داشت که نمیرفت با یکی دیگه ازدواج کنه به فرض که به هر ضرب و زوری هم با تو ازدواج میکرد ۴ روز دیگه خونتو میکرد تو شیشه اونوقت تاپیک میزدی که کاش به حرف بقیه گوش میکردم خدایا چجوری از این زندگی خلاص بشم 

واقعا شما دخترا کی میخواید این چیزا رو بفهمید

خواستگارت بود چرا تلاش نکردی اگ می‌گفتی فقط دوس پسر حق با بقیه بود خب اون اومده تلاش نکردی فکر کرده دوسش نداری حق داشته بره

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

2810