2777
2789
عنوان

پدرم چند ماه پیش سکته قلبی که کرد

145 بازدید | 16 پست

من خیلی بهم شوک وارد شد اما خدا به ما برگردوندش

علتش هم مصرف زیاد روغن و خامه و خوشمزه خوری بود

من خیلی سعی کردم این مدت سبک غذاییشون رو تغییر بدن ولی مامانم خیلی وقتا باهام دعوا میکنه که به تو ربطی نداره ما اصلا دلمون میخواد بمیریم انقدر وابسته نباش.. بعد حرف به اینجاها میکشه که اصلا ما چرا باید خرج خوراک تورو بدیم😔

من از همسرم جدا شدم و جالبه اونم آخرش میگفت چرا باید نونت رو بدم... من حق ندارم نگران سلامتیشون باشم؟ شما بودید پدر مادرتون رو دوست نداشتید؟من میگم یه هواپز بگیرید که مجبور نشید انقدر روغن صرف کتلت کنید بعد مامانم کلی بد و بیراه میگه. تروخدا شما بگید من مقصرم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم کلسترول و تری گلیسرید فوق العاده بالا

پارسال سکته کرد

کبدچرب

اما همچنان همونی بوده هست بهش گفتم مواظب خودت باش من نمیتونم مریض داری کنم ولی نیست 

منم دیگه لی لی به لالاش نذاشتم 

خدایا شکرت
مامان منم کلسترول و تری گلیسرید فوق العاده بالاپارسال سکته کردکبدچرباما همچنان همونی بوده هست بهش گف ...

خیلی غم انگیزه. من الان که انقدر حرف ازش شنیدم سرم سر شده یعنی من نباید بهشون احساس داشته باشم؟؟؟ به من میگه انقدر عر نزن... در صورتیکه خودش همش نگران منه

انتظار یه راهکار یا دلداری داشتم حداقل در ادامه پیامت که دیگه چیزی نیافتم

چیزی ب ذهنم نرسید خب😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

نظر شما چیه

شما کاملا حق داری 

هواپز براشون بخر  من دارم برا جهزیم نو نو میخام بفروشمش اگ خاستی 

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
خیلی غم انگیزه. من الان که انقدر حرف ازش شنیدم سرم سر شده یعنی من نباید بهشون احساس داشته باشم؟؟؟ به ...

سلام به قلب مهربونت ، تو خیلی مهربونی اونا هم خوبه  هواتو داشته باشن مخصوصا چون جدا شدی به نظرم پدر مادر باید همیشه هوای بچه هاشون رو داشته باشن اما سعی کن کمتر تذکر بدی یعنی در حد اندازه گلم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩