2777
2789
عنوان

کیا قرص اس سیتالوپرام مصرف کردن

37 بازدید | 11 پست

بچه‌ها اینروزا بااینکه اوضاع زندگیم بد نیس ولی من خیلی عصبی‌ام مخصوصا وقتیکه پسرم لجبازی و گریه میکنه دیگه واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم. دکتر برام اس سیتالوپرام نوشته ولی تو تاپیک‌های قبلی خیلیا گفتن عوارض داره و از مصرفش پشیمونن. میخوام ببینم کسی جدیدا تجربه‌ای داره؟ بچه‌ها من سیر ترشی و ترشی سرکه‌ای خیلی دوست دارم به نظرتون برای اعصاب بده؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

کلا برای اعصاب سردیجات خوب نیست سعی کن نخوری زیاد، بجاش گرمی بخور

من ی مدت سیتالوپرام مصرف کردم آخراش پریودم خیییلی کم شده بود در حدی ک فقط وقتی دستشویی میرفتم چند قطره ازم میومد، منم ترسیدم گفتم نکنه یائسه بشم قطع کردم و خوب شدم خداروشکر، گرچه دکترا قبول ندارن ک بخاطر مصرف قرص اینجوری شده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا برای اعصاب سردیجات خوب نیست سعی کن نخوری زیاد، بجاش گرمی بخورمن ی مدت سیتالوپرام مصرف کردم آخراش ...

دکتر به من گفت چند روزی مصرف کن اگه بهت نساخت قطعش کن. خب سوال دیگه اینه که میشه یهویی قطعش کرد؟ قطع یهویی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ شما قرص رو یکی کامل میخوردی؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
دکتر به من گفت چند روزی مصرف کن اگه بهت نساخت قطعش کن. خب سوال دیگه اینه که میشه یهویی قطعش کرد؟ قطع ...

چرا قطع کردن یهویی خیلی خطر داره من تا چند وقت حالم خیلی بد بود طول کشید تا عادت کردم، ولی شما اگ دکترت گفته حتما مصرف کن

بله من روزی یک سیتالوپرام ۲۰ میخوردم 

البته یادم نیست، شاید اوایل از کم شروع کردم و ب یک کامل رسوندم

به من گفت از کم شروع کن به یه دونه کامل برسون فقط نمیدونم بعدش چه طوری باید قطعش کنم. دوباره همینجوری کمش کنم تا کم‌کم قطعش کنم. نمیدونم راستش از مصرف داروی اعصاب میترسم. شما از نظر روحی حال‌تون خوب شد وقتی مصرف کردین؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

به من گفت از کم شروع کن به یه دونه کامل برسون فقط نمیدونم بعدش چه طوری باید قطعش کنم. دوباره همینجور ...

آره خیلی بهتر شدم، و اینکه حتما تحت نظر دکتر دارو رو قطع کن و تا زمانی ک دکتر گفته مصرف کن

من سیتالوپرام مصرف کردم میتونم راهنماییتون کنم

خب الانم مصرف میکنی؟ عوارضی برات داشت یانه؟

خب الانم مصرف میکنی؟ عوارضی برات داشت یانه؟

فایده ای که داشت عزیزم خیلی بیشتر بود

۴ سال استفاده کردم

بعدش فکر میکردم که وایی من دیگه عادت کردم دیگه نمیتونم ترک کنم اگه ترک کنم حالم بد میشه 

هزار جور فکر مختلف

ولی ترک‌کرذنش خیلی راحت بود

بصورت تدریجی قطع کردم الان ۳ ماهه کلا نمیخورم

حالمم بهتر شده

باید حالت اوکی بشه خودت بدنتو میشناسی دیگه

حس کردی دیگه احتیاجی نداری خودت کم کم قطع میکنی 

فایده ای که داشت عزیزم خیلی بیشتر بود۴ سال استفاده کردمبعدش فکر میکردم که وایی من دیگه عادت کردم دیگ ...

خودت تدریجی قطعش کردی یا زیر نظر دکتر؟ تدریجی یعنی کم‌کم دُز دارو رو کم کردی؟ دکتر به من گفته از یک‌چهارم شروع کن بعدش نصف بعدش یکی کامل بخور اگه بخوام قطعش کنم باید همینطوری کمش کنم یعنی نصف بخورم بعدش یک‌چهارم بعدش قطعش کنم؟