2777
2789
عنوان

خواهرم حاملس دکتر گفته قندش بالاست

271 بازدید | 29 پست

شیرینی نخوره چیزای شیرینی نخوره سوپ و عدسی و اینا شب بخوره صبحونه تخم مرغ آب پز بخوره چیزایی بخوره که قندشون کمه بعد این خانوم صبح کره عسل میخوره ۱۰ تا خرما میخوره شیرینی میخوره برنج میخوره میگه دکتر مضخرف میگه منم صب تا شب باهاش دعوا میکنم نخور گوش نمیده بخدا دیگه خسته شدم عصابم خورد شد هی گفتم نخور شوهر یه شهر دیگه کار میکنه مامان و بابامم اهمیت نمیدن مشکلی پیش نمیاد؟

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیابت بارداری داشتم روزی ۳بارانسولین تزریق میکردم .بچمم نارس به دنیا اومد ولی خدارو شکر بهش رسیدم ...

برای شما زیاد بود

قطعا مشکلی پیش میاد بهش بگو درسته همه چیز دست خداست ولی واقعا حتما بچش اهمیتی واسش نداره که بیخیاله ومیخوره دیابت بارداری  ، دفع پروتئن کلیه و فشتر خون بالا سه عامل اصلی اسیب به کیسه اب وزایمان زود رس باید هرروز صبح قند وفشارش رو بگیرید شیرینی جات نون برنج رو به حداقل برسونید من قندم نرماله ولی بهم قرص دادن هرروز صبحم قندمو فشارمو چک میکنم بهش بگو اوج مشکلات توسه ماه سوم پیش میاد اگر بچت واست مهمه رعایت کن

مادر منم سر داداشم دیابت بارداری گرفت انسولین می زد چرا می خوره خب خطرناکه.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

برو آزمایشش رو نگاه کن، ببین چندتا بالاست، یه دونه نیست که

نیخورده

نمیدونم والا میگه یدون زیاده ماه آخره بارداریشه