2777
2789
عنوان

خانومایی که رژیم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست
اخه نون نباید بخوری.پروتیین باید بخوری

والا من رژیم بودم رفتم رو وزنه یه روزه یه کیلو اضافه کردم

الکی😐

بعد میگن بخاطر تخمک گذاریه

یعنی اعصابمو ریخته بود بهم انگیزه ورزشمو از دست دادم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دهنم سرویس شذه بابااز طرفی بخاطر هورمونا ولع غذا دارم از طرفی عذاب وجدان ولم نمیکنه ازاینکه لقمه هام ...

منم روزی یکساعت تو خونه ایروبیک کارمیکنم غذاهامو هی میشمارم همه مسخرم میکنن😔😔😔

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مث تو باشگاه میرم ولی

اینهمه زنای خوش هیکل میبینم بخدا افسردگی گرفتم

کم نمیشه لعنتیییی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

نبابا کربو و حذف کن مثل فشنگ وزنت میاد پایین

انگیزمو از دست دادم مخصوصا هم تو باشگاه پر از زنای خوش هیکله

کالری شماری اشتباهه.اگه بدونی با خوردن وبدون گشنگی وزنت میاد پایین خودتو میزنی ازینکه چرا انقد سختی کشیدی

شما گشنه نمون فقط گوشت و تخم مرغ و لبنیات بخور بدون نکن برنج و سبزی جات و جبوبات

ببین که چجور وزنت کم میشه بدون گرسنگی بدون ورزش

منم مث تو باشگاه میرم ولیاینهمه زنای خوش هیکل میبینم بخدا افسردگی گرفتمکم نمیشه لعنتیییی

چندکیلویی و قدت ؟ ☹️

کالری شماری اشتباهه.اگه بدونی با خوردن وبدون گشنگی وزنت میاد پایین خودتو میزنی ازینکه چرا انقد سختی ...

گشنگی اصلا ب خودم نمیدم اصلاااا اما دیونه شدم دیگه انقد ک همه چیزو حساب میکنم 😔 فقط میخوام ۲ کیلو بیام پایین 

خب تو گوش کن بحرف من چند ماه دیکه نفر اول باشگاهی با اعتماد بنفس کامل

چندماه دیگه؟

دلم میخاد تا دوسه ماه دیگه ده کیلو حداقل کم کنم

قدم ۱۷۶ وزنم ۸۴

نامزدم نمیدونه ۸۴ کیلوام الکی گفتم ۷۶ گیر میده برو رو وزنه

2810