2777
2789

یه بچه پنج ساله هم دارن پرسی یک تومن با مخلفاتش شده پنج تومن یه یارویی هم بود اومد برامون کوبید گوشت سیب زمینی اینارو ولی خیلی گوشت داشت ها هر پرسی ۶۵۰ گرم گوشت داشت نزدیک ۳ کیلو گوشت بود همسرم اومد کارت بکشه گفت دو نیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نوش جونتون عزیزم 

گوشت گرونه دیگه اگه پر گوشت بود حق داره انقد گرون باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

باورپذیرنبودهردیزی 650گرم گوشت داخلش باشه احتمالاجلوهرکدوم شمایه تشت بزرگ گذاشتن😉

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
باورپذیرنبودهردیزی 650گرم گوشت داخلش باشه احتمالاجلوهرکدوم شمایه تشت بزرگ گذاشتن😉

دروغ که ندارم بگم تو دیزی نبود یه قابلمه بزرگ برامون آورد خودشم کوبید برامون مشهده یهه دیزی سرا هست کنار پل صیاد شیرازی 

2810