2777
2789
عنوان

میخواست بچه یکسالمو بسوزونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 79 پست

عزیزم وقتی تو هر جمعی هستید هم خودت هم شوهرت باید بچه رو جمع کنید دنبالش بچرخید 

سرشو گرم کنید تا مزاحپ بقیه نشه 

نکه به امان خدا ولش کنید تا هر کار میخواد بکنه 

والا ما تو فامیل مادر پدرایی که بچه کوچیک دارن هر جا میریم اینا بنده خداها یک دقیقه نمیشینن 

احترام خودشون و بچشونم همیشه سر جاشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بچت رو کنترل کن تا کسی چیزی بهش نگه تو محیطی که همه هستن شاید کسی دلش نخاد بچه شما بپر بپر کنه سرو صدا کنه شاید راحت نیست اصلا 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

وقتی بچه شیطونی میکنه و مادرپدرش کنترلش نمیکنن بقیه حق دارن دعواش کنن

اون بچه ی توعه باید حواست بهش باشه اگه داره کاری میکنه میگی نکن ادامه میده باید پاشی بری جدی باهاش برخورد کنی نکه یبار بگی بعد بشینی سرجات

جای حساس بودن های الکی بچت و بگیر

یه آسیبی به خودش نزنه

ملت هم حوصله ی ناز و اداعاتون ندارند

اگه با چای میسوخت بیین چیکار میکردی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

انگار خودشون بچه نداشتند نمیدونن تو این سن بچه چقدر کنجکاو هست مدام تو حرکته مگه رباته که دکمش بزنی متوقف بشه

بچه که نمیشه تو سفر دست جمعی مدام بغل بگیری که تکون نخوره چه بی منطق بعضیا نظر میدن 

مگه مهمونی رفته استارتر 

بعد مگه عهد بوقه برای آگاه سازی بچه دستش بسوزونی که  بکن نکن بهش یاد بدی 

چه عطیقه ان بعضیا 

انگار خودشون بچه نداشتند نمیدونن تو این سن بچه چقدر کنجکاو هست مدام تو حرکته مگه رباته که دکمش بزنی ...

بله درسته بچه فضوله ولی بجا اینکه الان ناراحت بشه بگیرش که سمت چایی وچیزای خطرناک نره

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

چند روز پیش یکی از بچه های فامیل پاش با چای سوخت

وقتی بهش رو میدن امر و نهی نشه این میشه

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

شاید شما امثال اونایی ک بچت تو مهمونی همه جارو میریزه بهم نهایتش میگی دخترممم نکن مادر🥴😂بچتو باید جوری نگه داری حوصله کسیو سر نبره و کلافه نکنه.البته داغ و اینارو کاری ندارم کلی گفتم

نمی‌خواسته که کل چایی رو بریزه روش

ما هم همین کارو میکنیم. یه کوچولو دست بچه رو میزنیم به استکان چای که متوجه داغیش بشه. و دیگه بچه حواسش هست که این داغه

وگرنه‌تو صدبار بگی داغه میفهمه و خطر رو متوجه نمیشه

منم‌رو بچه هام حساسم ولی شما الکی ناراحت شدی

2810