2777
2789
عنوان

دعوا کردم با برادرم

258 بازدید | 16 پست

همسرم بهش سلام رسوند ج نداد بعد با مسخره گفت که چی .من‌گفتم ناراحت شدم و تلفنو قطع کردم همسرمم متوجه شد و‌گفت چرا توهین میکنه گفتم نمیدونم‌.دیروز تولدش بود براش نوشتم اگه این مشکل را به وجود نیاوردخ بودی منم‌میتونستم بیام نوشت من کاری نکرذم فلانی هم ناراحت شده فدای سرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بزرگش کردی 

وقتی همسرت گفت سلام برسون اون گفت ک چی 

میگفتی باشه داداش بزرگیتو میرسونم 

سر فرصت به داداشت پیام میدادی نه روز تولدش

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
2804

سعی کن بین دونفر جوری رفتار نکنی که باهم در بیوفتن حتی اگه مشکل دارن باهم بنظرم کارت درست نبود میتونستی با شوخی مسئلرو جمعش کنی و هیچوقت به خاطر شوهرت برادرتو خراب یا کوچیک نکن باید هوای دوطرفو داشته باشی من شوهر و برادرم با هم شوخی زیاد میکننن حتی به شوخی توی سرو کله همم میزنن و ناراحتم نمیشن ولی من اگه این وسط برم خودمو لوس کنم بگم چرا داداشمو زدی یا شوهرمو زدییا چرا اینطوری بهش گفتی بین اونام خراب میشه 

محلش نزار

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سعی کن بین دونفر جوری رفتار نکنی که باهم در بیوفتن حتی اگه مشکل دارن باهم بنظرم کارت درست نبود میتون ...

اخه داداشم یک عالمه پشت سر شوهرم حرف زده بهش گفتم ادامه بدی رابطمونو قطع میکنم کلا یکبار بدون اینکه شوهرم بفهمه باعاش دعوای سختی کردم چند بار شوهرم بهش سلام رسوند من گفتم دادشم سلام میرسونه به دروغ چون ج نمیداد از پشت خط داد زد من کی سلام رسوندم .یکبار دیگه من وهمسرم خونه پدر مادرم بودیم اومده تا نزدیکی خونه نشسته روی صندلی تا ما بریم بعد بیاد بالا با خانمش بود همسرم دید خ ناراحت شد.بهش چند بار اخطار دادم .محل نداد گفتم دیگه همسرم داره خودشو واسه این کوچیک میکنه هی سلام میرسونه هی این حلوی زنش عوضی بازی درمیاره مجبور شدم اینطوری کنم نظرت چیه

چرا بزرگش کردی وقتی همسرت گفت سلام برسون اون گفت ک چی میگفتی باشه داداش بزرگیتو میرسونم سر فرصت به د ...

اخه برادرم یکروز زنگ زد همین جوری الکی شروع کزد به بذگویی همسرم یک عالمه بد گفت باهاش جدی صحبت کردم اگه از کسی خوشت نمیاد انتخاب من بوده بهش احترام بزار رفت باز همسرم سلام رسوند ازاین ور من به دروغ گفتم داداشم سلام میرسونه از اون طرف داد زد چرا دروغ میگی کی بهش سلام رسوند باز فرداش باهاش صحبت کردم دیگه شده سه بار علنی جلوی خانمش دلره توهین میکنه چی کار مبکردم

رابطه تونو کم و کوتاه کن

محترمانه 

و سعی نکن که چیزی رو اصلاح کنی

زمان بده و آروم و صبور باش

مثلا اینجا همسرت گفتن سلام برسون

تو که واکنش داداشتو می دونی، هیچی نگو

اگه قطع کردی همسرت پرسیدن چرا نگفتی؟بگو لازم نبود

کلا من خانم همسرم خیلی احترام گذاشتم این حق من نبود

هیچ حقی وجود نداره عزیزم

دنیا همینه

خودتو اذیت نکن

انرژیتو به جای گرفتن حقت از این و اون و فکر کردن و ناراحتی بابت رفتارهاشون‌، بذار رو خودت و زندگی و خانوادت

من از تجربه بهت میگم چون گفتی خواهرانه بیایید

اخه برادرم یکروز زنگ زد همین جوری الکی شروع کزد به بذگویی همسرم یک عالمه بد گفت باهاش جدی صحبت کردم ...

به زندگیتون حسودیش میشه.

محل سگ بهش نذار

نمی تونی مجبورش کنی بهت احترام بذاره.

دیگه زنگ نزن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2809