2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید بچم داره از دستم میره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 58 پست
اگه حالت تهوع داره اول اندانسترون بده بعد دارو بهش بدهقطره رامنوفلور رو هم امتحان کن براش

این اندانسترون هم عالیه 

دکتر به پسرم این و او ار اس داد اگه اسمشو درست بگم

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

نمیدونم چرا نت ضعیفه 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشونه؟دخترم نزدیک ۴کیلو وزن کم کردهبرگشته به وزن ۱سالگیش

یکیشون۵ونیم یکی ۳

بزای منم وزنشون کم شده دخترت چن سالشه چن کیلو هسن؟،من روزهای اول استفراغ بود الان اسهال شدن داروهم نمیدم والا دیگه اخه هیچ اثری نداره فقط صبحونه سیب زمنی ابپز میدم وابکی ومایعات واب پونه و اویشن دم میکنم بزرگه شکرخدا بهترشده کوجیکه بازم داره

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

این اندانسترون هم عالیه دکتر به پسرم این و او ار اس داد اگه اسمشو درست بگم

او آر اس اون شربتی که گفتی

مترونیدازول

پودر کدی کر

قطره کیدی کید 

همه رو دادم افاقه نکرد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

کته با ماست بده موز بده

وای بخدا همه رو بهش دادم😭

کسی تجربه مشابه داشته؟چیکار کنم خوب بشهبچم داره جلو چشام از بین میرهشوهرم اجازه نمیده ببرم بگم بستری ...

نذر امام زاده مومد حسن کن ۱۰۰۰صلوات براش بفرست بچت شفا میگیرع

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
پودر بهش ندادن؟

بهش ندادن خودم خریدم برا مسرم به اینم میدم ولی اصلا تاثیری نداشت

2810