2777
2789

تهران اگر بخوای اره 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

از خانم‌ها و آقایان در مجموعه تولیدی با موقعیت‌های شغلی زیر در منطقه صنعتی خرمدشت دعوت به همکاری می‌نماید.

#کارگر_ساده جهت کار با دستگاه تزریق

#اپراتور آشنا با تنظیمات دستگاه تزریق

#وسط‌کار آشنا با تنظیمات دستگاه و قالب بستن

حقوق و مزایا  بالاتر از وزارت کار با پرداخت منظم + بیمه تامین اجتماعی + اضافه کار قانونی + کمک هزینه ایاب و ذهاب + پاداش ماهانه

ساعت کار شیفت روز 7:00صبح تا 19:00

شیفت شب 19:00تا 7:00صبح به همراه پرداخت حق شب کاری

* همراه با جای خواب

حقوق براساس تخصص قابل مذاکره می‌باشد

09912011269

ساعت تماس:از ساعت ۱۰صبح تا ساعت ۱۹

📌جویندگان کار را از فرصت‌های شغلی‌ در شرق استان تهران مطلع کنید.👇👇

@niaz_tarrood

شرکت‌هایی که پشتیبانی ۲۴ ساعته دارند، شب کاری هم دارند اما جای خواب خیر. حداقل من ندیدم و نشنیدم.

حقوقشونم بسته به سابقه کار و خود کار داره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
تهران کرج میخاستم میشه بگید کجاها چ شرکتی جای خواب دارن؟وعده غذا چی

یه چند تا سایت بهت معرفی میکنم 

داخل سایت که رفتی 

شهر و انتخاب کن و جا خواب و .. رو ببین میشه جست و جور کرد 

پیدا کن راحت 

یکیش جاب ویژن هستش 

یکی آی استخدام 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
خیلی ممنونم شما شرکتی نمیشناسید؟

نه نمی‌شناسم ولی اگر بخوایید میتونم پیدا کنم 

برنامه دیوار شهری که هستی رو انتخاب کن و قسمت استخدام معمولا هستن با حقوق ۲۰ تومن اما باید تک تک سر بزنید چون برای مصاحبه که میری میبینی شرایط چیز دیگه ایه..

ولی چندتا رو لبچیست کنید و حتما سر بزنید..

خود من الان دو هفته است دنبال کارم متاسفانه کارفرما ها بیرحم شدن و میدونن همه نیاز بهکار دارن پس شرایطو سخت کردن

برنامه دیوار شهری که هستی رو انتخاب کن و قسمت استخدام معمولا هستن با حقوق ۲۰ تومن اما باید تک تک سر ...

اره واقعا سخت شده 

حالا شما از استخدام توی شرکت ایران خودرو اطلاع ندارین؟

چ شرایطی میخاد؟