2777
2789
من که الکی همیشه‌درحال خندیدنم چکار کنم🥴😂خندیدن چه تاثیری داره؟

وای به خدا منم همینم به ترک دیوارم میخندم😂 خانوادم دیگه خسته شدن فحش میدن تا خندم کم بشه ولی بیشتر خندم میگیره😂😂😂

میگه خندیدن براتون خوبه. برای سلامتی قلب، افسردگی، استرس، خواب، تخلیه انرژی منفی، فشار خون

از طرفی برای مغز هم خوبه چون هورمون دوپامین و اندروفین ترشح میکنه و باعث میشه دیگل حس بهتری داشته باشی

🤍.
من صورتم از لاغری کج شده بینیمم بزرگه چون صورتم لاغره خیلی تو چشمهاین دوتا حل شن ۷۰درصد زیباتر میشم ...

خب ببین خودت روی خودت عیب میذاریییییییی

فکر کن این مشکلا رو ندارییی

از طرفی، سرچ کن کلی راهکار طبیعی هست که کمکت میکنه همش که عمل نیست

🤍.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری هم که اخرژی بدم باز یه چیزی درونم میگه فقط خودت اینجوری فکر میکنی بقیه چیزی نمیبینن

وقتی حال دلت خوب باشه روی ظاهر و سلامتیت هم تاثیر میذاره بقیه هم میفهمنش و میبینن

اول خودت برات مهم باشه بعد نظر بقیه تا تاثیرش رو ببینی

🤍.
وای به خدا منم همینم به ترک دیوارم میخندم😂 خانوادم دیگه خسته شدن فحش میدن تا خندم کم بشه ولی بیشتر ...

من توعم یا تو‌من😂😂😂😂

فکر کنم برای همینه هیچوقت نمیتونم مثل بقیه استوری غمگین بزارم حتی اکه خدای نکرده در غمگینترین‌حالت ممکنهدباشم

حتی همه فکر میکنن من گقدر بیخیالم….😂

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

2805
خب ببین خودت روی خودت عیب میذارییییییییفکر کن این مشکلا رو نداریییاز طرفی، سرچ کن کلی راهکار طبیعی ه ...

اکه خمدم عیب نزارم بقیه نمیفهمن؟

خب ببین خودت روی خودت عیب میذارییییییییفکر کن این مشکلا رو نداریییاز طرفی، سرچ کن کلی راهکار طبیعی ه ...

اگه تو خونه هرروز یه ارایش کم مثل خط چشم و رژ داشته باشم اعتماد به نفسم عالی میشه 

ولی عذاب وجدان میگیرم بهزم یه چیزی درونم میکه حتما زشتی یا اعتماد به نفس نداری که ارایش میکنی

یا میگم فعلا خوشگلم‌صورتمو کهدبشثرم‌دوبارهدزشت میشم…..

من توعم یا تو‌من😂😂😂😂فکر کنم برای همینه هیچوقت نمیتونم مثل بقیه استوری غمگین بزارم حتی اکه خدای ن ...

وای به خدا منم

یه بارم پروف سیاه نذاشتم چه برسه استوری😂😂😂 چند شب پیش بی دلیل حالم خیلی بد بود اینجام تاپیک زدم گفتم اهنگ غمگین معرفی کنین خودم چیزی ندارم. هرچقدر اهنگایی که معرفی کرده بودن رو گوش میدادم گریم نمیومد😂😑 اخرش انگشت کردم تو چشمم گریم بگیره تا اروم بشم بعدشم انگار نه انگار گریه کردم دوباره برگشتم به روال قبل😂

🤍.
اکه خمدم عیب نزارم بقیه نمیفهمن؟

هستن ادمایی که دنبال عیب گذاشتن روی بقیه هستن

هرچقدرم عالی باشی باز مردم روت عیب میذارن پس فقط به خودت فکر کن و دنبال رضایت خودت باش. به مرور روی اطرافیانت هم تاثیر میذاره

🤍.
وای به خدا منمیه بارم پروف سیاه نذاشتم چه برسه استوری😂😂😂 چند شب پیش بی دلیل حالم خیلی بد بود اینج ...

دقیقا منم😂😂😂

اینجوری بودن واقعا بهتره

من الان هجده سالمه ولی حس میکنم سینزده چهار دهدسالمه

و اینکه همسن و سالام حتی کوچیکتر ازمنم فقط غمگین میزارن من عصبی میشم😂

وای به خدا منمیه بارم پروف سیاه نذاشتم چه برسه استوری😂😂😂 چند شب پیش بی دلیل حالم خیلی بد بود اینج ...

من حای غمگینارو دانلودم نمیکنم اگه غمگین باشم انلاین گوششون میدم تو گوشیم فقط اهنگای شاد و ریمیکسه🫣😂