2777
2789

چندروز پیش برای یه کاری رفتم اداره اماکن یه پسره تقریبا ۳۰ ساله اونجا بود مدارکمو گرفت و شمارمم گرفت گفت کارتو باید همکارم انجام بده همکارم اومد اداره بهت زنگ میزنم من رفتم و بعد سه چهار دقیقه با شماره شخصی خودش تماس گرفت و گفت همکارم اومد میتونی بیای و من رفتم ...تاهمکارش کارهامو انجام بده ،پسره باهام صحبت کرد گفت با فلانی که خیلی ادم شری هست نسبت فامیلی داری من گفتم اره و گفت ماشاالله شما خیلی خیلی با شخصیتی اصلا بهتون نمیخوره فامیل اون ادم باشی و پرسید کجا زندگی میکنی چندتا خاهروبرادر داری و سوالش به شغل و رشته تحصیلی کشید گفتم برای آزمون وکالت میخونم گفت پس چند روز دیگه بهت زنگ میزنم اگه قبول شده باشی میام کتاباتو ازت میگیرم منم بخونم ،من گفتم مگه شماهم فارغ التحصیل حقوقی گفت نه روانشناسی میخونم ترم آخرم تموم کنم میخام حقوق بخونم ،و همکارش یجا گیر دادکه مدارکتونو باید ببرید مرکز استان ،که پسره بهم گفت اگه سختتونه مدارکتونو من میبرم براتون ،بنظرتون رفتارش عادی بوده ؟؟یا قصدو نیتی داشته توروخدا راهنمایی کنید 

میشه تاپیکم با عنوان " به این اقا پسر میخوره چند سالشه بدشه عکس میذارم بیاا"رو گزارش بزنی؟ شناسایی شدم😭😭

براتون صلوات میفرستم اگر گزارش زدید لایک کنید تا صلوات بفرستم.

تو رو خدا گزارش بزنید،۱۰ نفر گزارش بزنه حذف میشه.شناسایی شدم😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه تاپیکم با عنوان " به این اقا پسر میخوره چند سالشه بدشه عکس میذارم بیاا"رو گزارش بزنی؟ شناسایی ...

بابا همچین تاپیکی نداری ول کن 

پاک شده

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸