2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک حذف تاپیکها

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 191 پست
من ۱۰ تا از تاپیک هام حذف شد همکاری کنید همه راحت میشیم

۴ تا زدم برات بزن برام

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
میزنم برات

واسه منم لایک کردی دوباره بزن خخ

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چیکار کنم جیگرنی نی یارا فقط تاپیکای شخصی رو پاک میکنن اونم بعد ده سال

اسی ۳ تا زدم بزن برام

2805
من کلا یه تاپیک دارم که کامنت داره اگه شد گزارش بزنید ممنون

زدم دوتاشو تو هم واسم بزن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14616697&slug=%D8%A7%DA%AF%D9%87-%D8%AF%D8% ...

اینو و تاپیک اخرمو لطفا گزارش بزنید

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

لطفا تاپیک طلاق در عقد رو هم‌گزارش بزنید

منم براتون‌میزنم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
من ۱۰ تا از تاپیک هام حذف شد همکاری کنید همه راحت میشیم

لینک گذاشتی عزیز م؟

طی چند روز؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق

2809