2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این وضعیت

169 بازدید | 22 پست

سلام

شوهرمو ک الان تو عقدیم از اواهر اردیبهشت و خرداد مادرش ی دعا داده بود انداخته بود گردنش

بعد ک گفتم این چیه شدیدا هول شد و دست‌پاچه گفت هیچی نیست و بزور تا ۴۰ دقیقه حدودا بهش میگفتم تا تونستم ازش بگیرمش

بعدم نمیدونستم ک رفتم اتیشش زدم

از اون روز رابطه ما خیلی سردتر شد جنگ و دعوا خیلی زیاد شد اصلا دوکلمه نمیتونستیم مثل آدم حرف بزنیم از اون روز ب بعد خیلی بدبیاری اومد سراغمون

تصادف شوهرم گرفته تا دوری کردن شوهرم از من و رو آوردن به.........

خدا لعنت کنه مادرشو با دومادشون ک با اینکه گفته بودم ب شوهرم نرو دنبال این چیزا باز خودشون رفتن براش دعا درست کرده بودن و ب دروغ ب شوهرم گفته بودن اینا دعای دلگرمیه....

با اینکه مشاوره میرفتیم ولی همش یچیزی میشد ک درست نمیشد

دوماه پیش هم سر ی چیز الکی شوهرم بهونه اورد گذاشت رفت

الان دوماهه ن جواب تلفن میده ن پیام میده

تااا چی بشه یموقع جواب بده اونم میگه برو جدا شو

من دوستش دارم بخدا خیلی دوست داریم همدیگه رو

حتی ی چندنفر بهم گفتن تو نباید اون دعارو اتیش میزدی اینطوری شدیدترش کردی اثرشو (منم ک از همه جا بیخبر)و چون خودشون میرن پیش دعا نویس و جواب گرفتن گفتن بیا برات درست کنیم ک شوهرت برگرده 

خداشاهده از این چیزها حتی اگ جواب بده خیلی بیزارم میگن کسی ک میره پیش دعانویس کافر شده چون ب این معنی ک ب جای خدا دست ب دامن بنده‌ش شده

من همش تو این دوماه دارم دعا میکنم دست ب دامن ائمه شدم ولی دیگه خیلی اذیتم

زندگیمو دوست دارم

مشاوره ک رفته بودیم بهم گفت این مادر خیلی کمبود داره و بهت حسودی میکنه برا همین نمیزاره زندگیتون بشه

شوهر خواهرشوهرم و مادرش دستشون تو دعانویسی و این کاراست

کاری کردن کلا شوهرم از من بری شده

ی عالمه از صاحب‌الزمان خواستم کمکم کنه ولی توکل کردن با صبر کردن درستع؟؟

من باید چیکار کنم؟؟

تو رو خدا تایپکمم که عنوانش هست " دیت اول چی بپوشم و چی بگم کمک لطفا" رو گزارش بزنید،تاپیکم جزو اولین تاپیکام هست،باید بیاید پاینن.

۱۰ نفر گزارش بزنه حذف میشه.تو رو خدا کمک کن بم،شناسایی شدم😭😭😭

چار تا بزرگ نیست تو فامیلشون که پدرت باهاشون صحبت کنه؟ 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این گره باز بشع گره دیگه درست میکنن

برو مشاوره. چندتا هم برو اگ تایید کردن این ادم ب درد زندگی نمیخوره بیحیالش شو

بین تو و خانواده اش باید یکی رو انتخاب کنه. مردی ک جادو جمبل بندازه گردنش ب درد زندگی نمیخوره

بنظرم بجای جادو جنبل و این مزخرفات، یجوری بکشونش مشاوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

سلام منم شرایطم مثل شما بود ۲ماه قهر بودیم اصلا ازش بیزار بودمممممم .رفتم پیش ی اقایی دعانویس نیست اما موکل داره و جادو اینارو برطرف میکنه گف ۲۵تا دعای جدایی زدن براتون باورررررکنید از وقتی باطل کرده من حالم خوبه و شوهرمو دوست دارم دعواهم داریماااا اما دیگ نمیگم ازش متنفرم و طلاق و... زودی اشتی میکنیم خداخیرش بده لطف بزرگی درحق ما کرد هنوزم پول بنده خدارو کامل ندادیم😅😁

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
چار تا بزرگ نیست تو فامیلشون که پدرت باهاشون صحبت کنه؟

چند بار رفتیم صحبت کردیم ولی اصلا شوهرم از این رو ب اون رو شده اکثر وقتا هم نمیزارن حرف بزنه یا مادرش یا دومادشون میاد

اونروز گفتم بیاد حرف بزنیم دومادشون اومده خونه ما

یکبارم پدرم و عموم سرکارش بود باهاش حرف زدن بعد ک رفته بود خونه گفته بود و ....

یکبارم ک دوتابزرگتر بردیم خونشون شوهرم انقد عصبی شده بود ک خودزنی کرد تو جمع و ما پاشدیم اومدیم

با اینکه همه گفتن گذشته رو دور بریزید از الان شروع کنید باز مادرش هی میگه نمیشه گذشته رو فراموش کرد

ببین دختر خوب اگر ازین آدم دهن بین الان جدا بشی بهتره تا با دو تا بچه آواره بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول بازش میکردی میخوندی ببینی چی نوشته

ی چیزای بدی بود

دخترخاله‌م گفت بزار ب دعانویس بگم

قبل از اینکه من بگم چی نوشته بود گفت فلان چیز بود؟؟گفتم همینه گفت دعای شیطانیه و اصلا نباید دست میزدی یا میخوندی و چون نمیدونستی و اتیشش زدی کارو بدتر کردی گفت من کاری میکنم ک تا نهایتا یک هفته ای برگرده ولی خودم گفتم اینطوری نمیخام

ی چیزای بدی بوددخترخاله‌م گفت بزار ب دعانویس بگمقبل از اینکه من بگم چی نوشته بود گفت فلان چیز بود؟؟گ ...

الان اگه یادت میاد چی نوشته بود بگو خیلیا اینجا تو همین کارا هستن و‌میدونن راهنماییت میکنن

بنظرم بجای جادو جنبل و این مزخرفات، یجوری بکشونش مشاوره

مشاوره هم میرفتیم بعد مادر فصولش گفت منم باید بیام اونم اومد و بهش گفت فلانی دخالت میکنی  و داری زندگیشونو میپاشونی از اون ب بعد دیگه نذاشتن شوهرم بیاد مشاوره

2810