2777
2789
عنوان

دیر فهمیدم

91 بازدید | 8 پست

زنداداشم خیلی خیلی حسوده فکر نمیکردم ذاتش خراب باشه 

من سالن زیبایی زدم چند ماه نیومد یه تبریک بگه کلی آدم اومدن تبریک گفتن در صورتی من کلی براش کارای زیبایی مفتی میکردم این بمونه 

بعد چند سال من باردار شدم با خوشحالی زنگ زدم خبر دادم الان چند روز گذشته نه خودش نه داداشم زنگ زده تبریک بگن 

حیف خوبیای که کردم چقدر به بچه هاش 

ادم آدمشو الان میشناسه حسودا رو خدا رو شکر شناختم ولز جلو شوهرم کوچیک شدم کل فامیلای شوهرم زنگ زدن تبریک گفتن فکر کن داداشم نگفت 

محبت بی حا و بیش از حد ممنوع

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اوووف کجای کاری من خدا می دونه چقدر کارها کردم برای زن دادلشم پسرم دنیا اومد دریغ از یک تبریک قطع ار ...

از حسادته،جلو شوهرم خجالت میکشم 

هیچی دیگه میرن توی لیست سیاهم هیچ وقت بدرد نخوردن توام غصه نخور