بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله همینطوره اخه دکترا میگفتن بزرگ بشه دریچه معده قوی میشه خوب میشه ولی متاسفانه نشد من شوهر همراه د ...
درصورتیک این حرف درست نیس.هرچی پیش بره و درمان نشه بچه بیشتر اذیت میشه.اگ دقت کنی شیرو و آبمیوه این بچه ها نمیخورن چون معدشونو بهم میریزه. و چون تجربه بدی دارن خوبم ک میشن تمایلی ب خوردن مایعات ندارن
امسال پسر من آبمیوه میخوره قبلش لب نمیزد
شنا کدوم شهری و بچت چند سالشه؟
ایشالا ک خوب میشه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
درصورتیک این حرف درست نیس.هرچی پیش بره و درمان نشه بچه بیشتر اذیت میشه.اگ دقت کنی شیرو و آبمیوه این ...
تهران ۳سالو نیمشه
ان شاءالله اخه ی دکترگیاهی هست میگه از ورم روده اس داروهاش و باید ناشتا میخورد شوهرم عادتش داده باهم برن نون بخرن یا نونم باشه باید بیرون بره بعد صبحانه بخوره بعد مدتی فهمیدم بیرون گرسنه میشده چیزی میداده به من نمیگفت دارو میدادم ولی اثر نکرده یعنی یمدت خوبه ی مدت برمیگرده پسرمم همکاری نمیکنه مثلا بگم فلان جات درد میکنه یا ن نمیگه توداره گاهی بروز میده بعضی بچه ها دایم ازحالشون میگن این هیچی نمیگه از غذانخوردنش یا خلقش چیزی میفهمم