2777
2789
عنوان

امپرازول یا اس امپرازول واسه کودک

97 بازدید | 19 پست

ی دکتر گوارش ب دخترم ۵ سالشه ساشه اس امپراوزول ۱۰ داده 

ی دکترم واسه لوزه و الرژیش برده بودم کپسول امپرازول ۲۰ داده ک نصفشو بدم 

کدومو بدم ؟ فرقش چیه؟ اس امپرازول و امپرازکل ؟ 

اون کپسوله رو چجوری نصف کنم ؟ گفته تو ماست بریز 

کپسول باز کن نصفشو بریز تو ماست بده بخوره

متخصص گوارش بهتر سردرمیاره بنظر من

دوز پایین بده معدش کم کم آروم بشه

پسر منم رفلاکسی بود خداروشکر خوب شده. دکترای متخصص گوارش ک واقعا چیزی بلد باشن انگشت شمارن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کپسول باز کن نصفشو بریز تو ماست بده بخورهمتخصص گوارش بهتر سردرمیاره بنظر مندوز پایین بده معدش کم کم ...

شما بچتون چن سالش بود ؟ 

کپسول امپرازول شما میدادین؟ شما هم نصفشو میدادین؟

شما بچتون چن سالش بود ؟ کپسول امپرازول شما میدادین؟ شما هم نصفشو میدادین؟

من پسرم از نوزادی رفلاکس داشت .ن دارو ساختنی دکترش میداد

یبار بردمش ی دکتری ک امپرازول داد گفت بریز داخل ماست ک رو پسر من اثر نداشت

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سلام شما پیش چی بردید؟ رفلاکس پنهان بود؟

سلام

من اصفهانم.ببین وزن میگرفت ولی بالا میاورد. دیگ بریده بودم.هرچی دکتر میبردم بی فایده بود

بردمش پیش دکتر پیمان نصری ی دارو ساختنی بود خدا خیرش بده مثه آب رو آتیش بود

چندسالگی بالا میاورد؟

ببین پسر پم از دو ماهگی رفلاکس داشت.ولی چون وزن میگرفت میگفتن چیزی نیس خفیفه 

چند تا متخصص ام بردمش امپرازول دادن فایده نداشت شیر مخصوص بچه های رفلاکس دادن ک خ بدمزس و نخورد.گفتن ب غذا بیفته بهتر میشه ک نشد.اگ کوچکترین چیزی تو گلوش میموند کل محتویات معدشو بالا میاورد

قبل دو سالگی من این دکترو پیدا کردم.۶ماه دارو خورد 

آخه باید ویزیت بشه معاینش کنه.شمارش از گوگل بردار ی زنگش بزن

نصفشو چجوری شما تعیین میکردی ؟ چشمی؟؟

آره دیگ چشمی بریز تو ی پشقاب چشمی نصف کن

ببین پسر پم از دو ماهگی رفلاکس داشت.ولی چون وزن میگرفت میگفتن چیزی نیس خفیفه چند تا متخصص ام بردمش ا ...

دقیقا پسر منم همینه ولی از ی سالگی به بعد رفلاکس پنهان شد الانم همش اروغ میزنه و زباد اسید بالا نمیاد اون بادگلو باعث تورم گلوش میشه و حالت سرماخوردگی داره باشه ممنون میزنم نت باهاتون چک میکنم ببینید درسته

دقیقا پسر منم همینه ولی از ی سالگی به بعد رفلاکس پنهان شد الانم همش اروغ میزنه و زباد اسید بالا نمیا ...

زدم همون ی دکترگوارش رو اورد دروازه شیراز ساختمان سپهر بود فکرکنم شمارشم ۰۹۳۹ .....بود ممنونم امیدوارم تلفنی بشه ویزت بشه باازمایشی چیزی تشخیص بدن

زدم همون ی دکترگوارش رو اورد دروازه شیراز ساختمان سپهر بود فکرکنم شمارشم ۰۹۳۹ .....بود ممنونم امیدوا ...

بله همینه 

ببین هرچی بزرگتر بشن درمان نشه دردسرش بیشتر میشه

ببین خود دکتر پیشنهاد میکنه ی آندوسکوپی انجام بشه ک من مخالفت کردم بچه سنش پایینه نخواستم

ولی با دارو اوکی شد. شما تماس بگیر شاید تلفنی ویزیت کنه

2810