2777
2789

تو عقدم تلخی درست کردن

سر بچه اولم بابام فوت شد و ناراحت بودم

پام شکست و ۲۰ روز گچ بود یه سر نزدن ک کاری کنن تو خونم

حالام بچه دومم ک امروز ده روزشه و مامانم چون گفتم چرا نیومدین دیدنم زیاد ناراحت شده و حتی زنگ نزد ک بچه رو یا خودت حموم کردی یا ن

ول کن سخته میدونم اما منم همیشه تو سختیام تنها بودم تنهای تنها کلا بنظرم ادما تو سختیاشون تنهان منم قلبم خزار تیکه شده از چیزایی ک بقیه هزار جور ذوغ وشوق از سمت خانواده دریافت میکنن من غم گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
والا بعد ک بهشونم میگی ناراحت میشن ک چرا گفتی اصلا

ول کن اگه میخواستن محبت کنن میومدن از عمد دست پیش میگیرن

اگه میخواستن دست پیش نگیرن ک این کارارو نمیکردن فقط تا میتونی کنایه بزن گلایه کن هروقت تونستی

من قبلا ساکت بودم تازه میدیدم برعمسشو میشنوم دروغ فک کن منم حرص خود خوری میکردم دبگه چند بار گفتم دیدم داره توجیح میکنه فهمیدم باید اینجوری باشی

ول کن اگه میخواستن محبت کنن میومدن از عمد دست پیش میگیرناگه میخواستن دست پیش نگیرن ک این کارارو نمیک ...

اره همشم بهونش اینه ک مریضه یا نمیتونه یا گرفتاره

برای جهاز چیدنمم نیومد

اره همشم بهونش اینه ک مریضه یا نمیتونه یا گرفتارهبرای جهاز چیدنمم نیومد

تو شهر خودت بود خونت ینی شهر باباتی یا یه شهر دیگه

من همه کار شوهرم کرد بعد مامانم به همه میگفت خودم کردم منم لال چون راجت با دروغ انکار میکنه نمیگفتم بعد دیدم پروعه گفتم همه کارو ک شوهرم کرد تو چیکار کردی

میدونی شوهرم خیلی احترام گذاره این یه لیوان بلند میکرد شوهرم کلی تشکر اینم سواستفاده کرد

2809