2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

1316 بازدید | 167 پست

خدا هست اماما هستن

ولی مهربون نیستن

نه دیگه نماز میخونم نه دعایی نه هیچی 

هرچی ختم و چله داشتم اینجا متوقف میشه

چه تضمینی هست که ادمی که هیچی جوابم رو نمیده هوامو داره یا من براش مهمم؟

بهش گفتم نمی‌خوام مشکلم حل شه فقط بیاد بگو منو میبینی و برات مهمم

نیومد

منم دیگه بیخیال همشون شدم 

نگید گناهو اینا که قبول ندارم میخواستن میتونستن بیان 

دیگه نمیدونم تا چه حد باید گناه نکنم تا قبولم کنن

دیگه دارم تبدیل میشم به امامزاده!

خسته شدم 

همشون دروغ میگن 

چطور وقتی نخواستم پا میشه میاد به خوابم وعده دروغ میده بهم

یبار خواستم بیاد نمیاد

خستم دیگه

تموم شد 

به درک 

با اینجوری بی توجهی ها شون من نه دنیایی دارم نه اخرت

حالا چرا به خودم سخت بگیرم دورم رو پر کنم از دعا نماز روزه و قران

الان فقط میخوام این بازی کثیف تموم بشه و بمیرم 

خستم از زندگی حالم داره بهم میخوره با نظام مسخرش 

عمری بشین مراقبه کن که دل نشکنی مردم دار باشی مهربون و خوش رو باشی دستگیر و رفیق باشی نامردی نکنی حق کسیو نخوری بعدش اینجوری بزارن تو کاست 

به درک که دوستم نداری اصلا دیگه برام مهم نیست

فوقش تا اخر عمر این گلو دردا از بغض میمونه تو جونم نگام نکن دیگه نه فاطمه مادرمه نه علی پدرم عاشق رضا هم نیستم حسین هم مظلوم نیست اصلا هیچکدومتون دوست ندارم همون‌جوری که شما دوستم ندارید.

به یه جایی رسیدیم نماز و روزرم با شرط و شروط انجام میدم😁🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا حرفی ندارم وقتی حواست نیست چی رو برای چی داری از دست میدی . ولی اگر خودت دلت خواست این کلیپ رو ببین 

https://www.instagram.com/reel/DBA50MoNp98/?igsh=M2ZteWF1Ymphczdp

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من از وقتی ک تو عزه جنگ شد کشته شدن ادمارو به اون وصع دیدم دیگه ماستامو کیسه کردم خدا به اونا رحم‌نمیکنه بیاد بدمن رحم کنه؟

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

دستت درد نکنه 

نماز و روزه رو برای رسیدن به ارزوهات انجام دادی

قبول باشه انشاءالله 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

با همشون قهرم

عزیزم درکت میکنم تحمل این همه امتحان و سختی از عهده مون خارج شده منم دیروز همین وضع بودم داشتم میترکیدم ولی پاسخگوی انلاین مشاوره داد یکم ارومم کرد  تونستم حداقل هضمش کنم. 

عیبت اینه که بابت درست زندگی کردنت طلبکاری

بابت هرچیزی اجرتی هست

درست زندگی کردم هزار مدل زخم خوردم 

برای کی بود؟ منم میتونستم عین یه حرومزاده زندگی کنم

چرا نکردم ؟ حتی بهتر از خوب زندگی کردن بلدمش