2777
2789
عنوان

بیین گوشی و طلا کدوم رو بگیرم

126 بازدید | 26 پست

40ملیون پس انداز دارم گوشی s23رو خیلی دوست دارم قیمت کردم 52ملیون بود قسطی با ماهی 2.5درصد هم میدن گوشی رو 

به نظرتون گوشی بگیرم یا طلا 

طلا هم خیلی دوست دارم یه تیکه بگیرم🙁

طلا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

اگ طلا نداری بخر 

اگ داری و فقط میخایی پس انداز کنی گوشی بگیر 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

طلا

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین منم مثل تو اشتباه کردم پارسال ۳۰ میلیون دادم اس ۲۲ گرفتم میتونستم با اون پول ایفون بخرم 

الان گوشی من ۲۵ تومن شده ایفون روز به روز با دلار میره بالا  

منم قراره این ماه بین طلا و گوشی انتخاب کنم که ۸۰ درصد احتمالا ایفون ۱۴ بگیرم یا ۱۳ پرو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من تا وقتی گوشی ام سالم باشه و مشکل باهاش نداشتت باشم عمرا پول گوشی بدمترجیح ام طلا هست

گوشیم سالمه هیچ مشکلی نداره اما از گوشی سامسونگ s23خیلی خوشم اومده از دوربینش چون زیاد عکس میگیرم 

2809