2777
2789

به استادم گفتم اگر جایی برای کار میشناسن بهم معرفی کنن و موسسه حسابرسی باشه چون میخوام حسابرسی کنم 

خودشم قبلا گفته بود از حسابرسی شروع کنید  

ایشون یه جا معرفی کردن ولی شرکت بود و حسابداری بود امروز مصاحبه بودم 

بنظرتون بهش بگم سلام استاد طبق توصیه های خودتون من تصمیم داشتم از  کاراموزی موسسه حسابرسی شروع کنم ولی اینجا شرکت بازرگانی بود و کمک حسابدار میخواستن  

اگر موسسه حسابرسی هست که کاراموز بخواد امکانش هست اونجا معرفی کنید ؟ خیلی ممنون میشم 

بنظرتون این حرفو بگم زشته ؟ نمیخوام فکر کنه قدر نشناسم ، واقعا محبت کرد جایی معرفی کرد ولی اخه اون حوزه ای نبود که من میخوام 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به نظرم اینجوری بگو

سلام استاد عزیز خیلی ممنون از معرفی کردن این موقعیت واقعا لطف بزرگی در حقم کردید

از اونجایی که قبلا طی صحبتاتون بهم گفته بودید که از حسابرسی شروع کنم

به نظرتون این کار هم شروع خوبی برام حساب میشه؟

حالا با لحن خودت تغییرش بده

به نظرم اینجوری بگوسلام استاد عزیز خیلی ممنون از معرفی کردن این موقعیت واقعا لطف بزرگی در حقم کردیدا ...

مرسیی عزیزم لطف کردی 

اخه یچیزی هم هست اینجا نمیخوام برم چون واقعا از چندین نفر پرسیدم کا حسابرسی خیلییی بهتره 

ولی خب مثلا اگر استاد گفت اره خوبه برو چی بگم 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
مرسیی عزیزم لطف کردی اخه یچیزی هم هست اینجا نمیخوام برم چون واقعا از چندین نفر پرسیدم کا حسابرسی خیل ...

باهاش صحبت کن دیگه بگو مثلا به این دلایل به نظر میرسه که حسابرسی خیلی بهتر باشه و اینا

حتما هم بگو کارش خیلی باارزش بوده برات و قدردانی

به نظرم اگه میتونی رو در رو باهاش حرف بزنی بهتره