2777
2789
عنوان

کاش میتونستم طلاق بگیرم 💔

828 بازدید | 75 پست

به کسایی که پشتوانه دارن حسودیم میشه من هیچ کسو ندارم 😭

ی بار رفتم طلاق بگیرم انقدر پدرم گریه میکرد که تو میخوای ابروی منو ببری خواهرم میگفت دخترتو کتک زدم چیزی نباید بگی مادرم میگفت باید چادر بزنی فرار کردم برگشتم پیش شوهرم 

از شوهرم هیچ محبتی نمیبینم سرده ذوق نداره دیگه خسته شدم دیگه دوست ندارم کنارش باشم از شانس بدم حامله هم شدم دلم نیومد سقطش کنم

تو رو خدا نگید چرا باردار شدی نمیدونم خودمم چجور شد 😭

کمبود محبت گرفتم دلم میخواد یکی بهم بگه خوشگلی یکی بهم بگه دوستت دارم یکی دستمو بگیره اصلا یکی که باهام حرف بزنه 

باورتون میشه انقدر خل شدم وقتی یکی تو خیابون بهم لبخند میزنه حس میکنم عاشقم شده اخه هیچ کس روی خوش به من نشون نمیده 

مخصوصا که الان باردارم میل جنسیم زیاده و دلم محبت میخواد اما شوهرم از وقتی باردار شدم دستم بهم نزده 

نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چجوری اروم بشم 😭خسته    شدم 

عزیزم درکت میکنم شوهر منم این مدلیه😭

اوایل خودم نزدیکش میشدم و هی بهش میگفتم دوست دارم تا اونم بگه ولی حالاهمش فک میکنم اگه اینکار را بکنم تحقیر میشم 

خیلی هم باهاش حرف زدم و خواسته هام را گفتم ولی نرود میخ آهنین در سنگ 

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

عزیزم نگران نباش این حس تو بارداری برای همه خانوم ها پیش میاد سعی کن قوی باشی اون نی نی که تو شکم داری هدیه خداست که آرومت میکنه منم عین تو بودم به همسرم علاقه ای ندارم ولی وقتی دخترمو تو بغل میگیرم همه عشق دنیا میاد سراغم

عزیزم درکت میکنم شوهر منم این مدلیه😭اوایل خودم نزدیکش میشدم و هی بهش میگفتم دوست دارم تا اونم بگه و ...

منم داغون شدم از بس رفتم سمتش 😭

دیشب با هاش دعوام شد اومد رو مبل خوابید منم ترسو ام اومدم پایین مبل خوابیدم دستشو گرفتم 

الان انقدر احساس حقارت میکنم 😞خیلی خسته ام زندگیم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

2809