2777
2789
عنوان

تجربتون از بارداری بعد سقط

61 بازدید | 7 پست

سلام مامانا، من یک شنبه برای سونو قلب هفته ۹بارداری میخوام برم خیلیییییی نگرانم، ی سقط داشتم چند ماه پیش الان باردارم بازم، اینکه همش فکر میکنم ایندفعه هم قلبش نمیزنه طبیعیه!؟ اینکه اون روز و تصور می‌کنم دکتر بهم بگه قلبش نمیزنه چه حالی بهم دست میده😔

کسی شرایط منو داشته ؟

نفوذ بد نزن عزیزم ایشالله این دفعه نی نی سالمه 😍

کلا من آدم مثبت اندیشی ام ولی واقعا این حسی که امروز اومده سراغم حالمو داره بد میکنه،ترس بدی افتاده ب جونم چون علائمی هم ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برعکساین ماه قلبشم عین ساعت کار میکنه و پر از انرژیه این بچه استرسبرا خیلیا پیش اومده زن داداش من بچ ...

بچه اولش سقط شد و بعدش باردار شد و سالم؟ 

سونو دوم مثل من نگران بود؟؟؟

بچه اولش سقط شد و بعدش باردار شد و سالم؟ سونو دوم مثل من نگران بود؟؟؟

آره دقیقا همینجوری نگران بود بچه اولش سقط شد حالش بد بود حتما فوبیک اسید و ویتامین دی رو بخور اصلا ببخیال نشو خیلی مهمن عزبز 

آره دقیقا همینجوری نگران بود بچه اولش سقط شد حالش بد بود حتما فوبیک اسید و ویتامین دی رو بخور اصلا ب ...

خیلی ممنونم بیشتر از شش ماه دارم هر روز میخورم انشالله به دعای شما منم صداشو بشنوم