2777
2789

خیلی چیزا تو خونم غیب میشه مثلا تو قلقک پسرم میدونستم دقیق چقد پول الان پنجاه تومنش نیس ومطمعنم جایی خرج نکردم یا بشقاب وردستام که همیشه تو کابینت میذارم کم شدن یا مثلا یبار مطمعنم دوتا تخم مرغ تو یخچال دارم ولی بعد که میرم یه دونست دلیلش چیه؟گاهی وقتا فکر میکنم جنی چیزی تو خونس🥴

جنه داره امکاناتشو از خونه شما تامین‌ میکنه عجب مف خوریه 😂

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله توازدواج قبلیم همش پول وطلاگم میکردم فهمیدم کارشوهرمه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2804

بله برای من وسایلی که کاملا نو بودن غیب شدن.دیگه هم پیدا نکردم. بعد جالب اینه که مثلا ته کمد دیواری گذاشته بودم درش هم قفل بود. غیر ممکنه کسی از قصد برداشته باشه

وزن ۷۱کیلو. هدف اول( ۶۵)🔒 هدف دوم( ۶۰)🔒 هدف سوم (۵۵🔒)

لنگه جوراب پسرم چند ماه بود نبود تو کمدش، کشو رو زیر رو کرده بودم بارها، بعدش همون تک لنگه هم گفتم بمونه دیگه فعلا، دیروز پسرم جفتشون هم اورد که بیا بپوشون اینا رو، گفتم کجا بود، گف داخل کشوم، بارهم همون کشو رو گشته بودم 

نه فقط یبار پول و خیلی ببخشید ژل تاخیری گم شدهانگار آب شد رفت تو زمین🤣

عه یکی گفت کرم نو نو خریده بودم گم شده بعد چندماه همونو روی دراور دیده فکر کنم اینا رو جنا برمیدارن بعد میذارن سرجاش🤣🤣🤣

عه یکی گفت کرم نو نو خریده بودم گم شده بعد چندماه همونو روی دراور دیده فکر کنم اینا رو جنا برمیدارن ...

چندساله پیدا نشده 

پلمپ بود و خیلی گرون🤣

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
2809