2777
2789
عنوان

خانومایی ک مادر هستین

89 بازدید | 9 پست

نوزاد یه ساله دارم و به معنای واقعی کلمه عاجز هستم و گاها پشیمون از مادر شدن من هیچ گونه شیرینی حس نکردم و هیچ لذتی نبردم از مادر بودنم طوری که از کلمه بچه و نوزاد تنفر شدید دارم شخصی بسیار شاد و بدون مشکل بودم درزندگی که با اومدن این بچه به کل تموم شادی ها و سرخوشی ها جبران شد و ریاضتی که من در این یه سال کشیدم باعث شد تک به تک موهام سفید بشه و سرطان دهانه رحم دارم بدون زمینه ژنتیکی و مشکوک به ام اس

خانومایی که بچه ندارین لطفاً خواهشاً التماسا از دورانتون لذت ببرید و اگه خدایی ناکرده به هر علتی مادر نمیشید اصرار نکنید به درگاه خدا چیزی که به زور به دست بیاد و به صلاح نباشه میشه یه چیزی شبیه وضعیت اسفناک من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زور خواسته بودی از خدا؟

متاسفانه بله بعد از ناامید شدن از شرایط جسمانی خودم جهت مادرشدن و نظر پزشکان با هزار نذر و نیاز و التماس به درگاه خدااین بالای آسمانی نازل شد

البته بچه یک ساله نوزاد نیست، شیرخواره میگن.... شما بشدت احتیاج به تراپیست دارین... احتمالا افسردگی ...

امیدوارم حتی ذره ای از مشکلاتی ک داشتمو تجربه نکنید 

قضاوت کار راحتیه

متاسفانه بله بعد از ناامید شدن از شرایط جسمانی خودم جهت مادرشدن و نظر پزشکان با هزار نذر و نیاز و ال ...

اینطوری نگو عزیزم انشالله خدا حفظش کنه سایه شمام صدوبیست سال روی سرش باشه شما عزیزم حتما یه دکتر برو چون احتمالا افسردگی بعد زایمان هم داشتی اینجوری خیلی سخت میگذره .حتما حتما یه دکتر برو برای افسردگیت

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
امیدوارم حتی ذره ای از مشکلاتی ک داشتمو تجربه نکنید قضاوت کار راحتیه

قضاوت چیه؟؟؟  احتمالا شما اصلا معنی قضاوت رو نمیدونید.... دارم بهت راهکار میدم... شما دچار افسردگی پس از زایمان شدی و خیلی از مادرها مبتلا میشن... باید درمان کنید

قضاوت چیه؟؟؟ احتمالا شما اصلا معنی قضاوت رو نمیدونید.... دارم بهت راهکار میدم... شما دچار افسردگی پ ...

افسردگی چیه عزیزم بچه معلول دارم و خودم بیمار دلیل محکمی نیس برای ناراحتی و عجز

افسردگی چیه عزیزم بچه معلول دارم و خودم بیمار دلیل محکمی نیس برای ناراحتی و عجز

خب شما که اولش نگفتین بچه معلول دارین علم غیب که نداریم.... در هر صورت شما که به این نقطه رسیدین فقط به فقط با تراپی شدن درمان میشین.... چون یک عمر باید با قدرت و قوی بودن ادامه بدین