دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین کمی از شیرخودت بریز رو سینت بعد بزار دهنش یا از شیرت بریز تو سرنگ بزار دهنش کم کم جاب جاش کن با سینت،مدتی سینت خشک نذار دهنش قبلش باشیرت خیسش کن طور ک شیر بچکه ازش
خواهرزاده منم همینجوری بود دکتر گفت عیبی نداره شیر خشک بدین بهش ما چون تو بیمارستان نمیذاشتن شیر خشک بدیم میترسیدیم ولی وقتی دکترش گفت دیگه تا الان شیر خشک میخورد الانم که ۳ سالشه شیر پاکتی میخوره
باشه ؛ حق با تو (هر کیلایک کرد ایشالا گرگ بخورَتش)
دوسته عزیزم وقتی خوابید یا حالت نیمه خواب بود بزار دهنش
بچه منم اینطوری بود
نگران نباش و استرس نداشته باش
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
همیشه میگفتن بچه خوابیده من باید پاشی خونرو مرتب کنی
ولی برای من تا بچه میخوابید باید بهش شیر میدادم
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)