2777
2789
عنوان

حرفای شوهر کثافتمو ببینید چی گف

388 بازدید | 17 پست

همه حرفامو میره ب خاهرش میگه زنگ میزنن پشت سرم گه میخورن دیشب گفتم گف خوشمون میاد خاهرم از تو متنفره از تو خوشش نمیاد منم گفتم پس چرا حرفای منو بهش میگی حرفای من بچم زندگیمو بهش نگو گف میگم خوشم میاد.بعدم گفتم تو ذره ای منو هیچوق دوس نداشتی هیچوق منو نمخای منتظر روزی هستی من نباشم 

خیلی ناراحتم عین خیالش نیس مرده ام زنده ام ناراحت میشم یاچی عین کوه پست خاهرشه میگ حق نداری پش سر خانوادم حرف بزنی هرچی میگم میگه ب تو چه حرف نزن خوشم میاد فلان

نمخام طلاق بگیرم چون پول کار خونه ندارم

بی سیاستی شدید

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

ینی میخوای بگی مث پیرزنای قدیم یا بعضی زنای الان زنگ میزنه به خواهرشو غیبت میکنه؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ببخشید اینجور مردا اسکولن 

فک میکنن همه مثل خودشونن زن و بچه و شوهرو بفروشن به خواهر و برادر و خانواده

پاش میفته همین خواهر برای زندگی خودش داداششو نصف میکنه از وسط 

هرچیم بگی نگو بدتر میکنه بنظرم حرفای مهمو راجع به خانوادت نزار بفهمه بلکه خدا خودش به راه راست هدایتش کرد

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حرص نخور .شما یکم حساسیتت زیاد شده واونم فهمیده وسو استفاده میکنه.

همسر منم اکثر حرفامو به خانوادش میگفت اما یه روزی چوبشو خورد .همسر شما هم چوبشو میخوره یکم صبر کن .

طلاق چرا سر این مسئله کوچیک .ولش کن بابا .از خانوادش اصلا حرف نزن .من  روزگاری از خانوادش میگفتم میدیدم به قول شما مثل کوه پشتشون وایمیسته  ولی از وقتی هیچ حرفی ازشون نمیزنم انگار که وجود ندارن همسرم هم بهتر شده .

اگر شنیدی حرفتو بهشون گفته دعوا نکن حرص نخور فقط در کمال ارامش با پوز خند بگو اینم رفتی گفتی؟ عجب؟ 

همین خودش بعد مدتی حساب کار میاد دستش

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
2809