یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی وسطش درشو باز کنم؟ الان چقدر دیگع اب باز کنم؟
منظورم اینه که باید به غذا نگاه کنی و ببینی تو چه شرایطیه!
اگه از اول کم آب بریزی، بعدا میتونی اضافه کنی و برنجت خوب در میاد ولی اگه آب زیاد بریزی برنج شل میشه و چاره نداره. روغن کافی هم تو خوشگلی برنج تاثیر داره.