2777
2789
عنوان

علت درد واژن در بارداری چیه

76 بازدید | 15 پست

خانوما من از پنج ماهگی درد واژن و کشاله ران دارم ک وقتی کار میکنم بدتر میشه پهلو ب پهلو هم میخام بشم خیلی درد داره بچمم پایین ب نظرتون بخاطر پایین بودن بچه هست

وااای یاد خودم افتادم😭من بچم بریچ بود و این درد لامصبو تا موقع زایمان داشتم یجوری تیر میکشید که فکر میکردم الان که پاره شه 

برا من کلی ترک هم افتاده بود رو واژنم🥲

خدا بداند کافیست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطوری بودم. خیلی درد داشتم. طوری که احساس میکردم بچه ام داره میافته!

بعد یک‌ماه خوب شد.

به دکترتون بگید . ولی به نظرم طبیعی

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
2805
منم دقیقا همین مشکل دارم شاید بخاطر افتادگی باشه

نمیدونم خیلی اذیتم تازه رفتم تو هشت ماه دوماه همین درد دارم حتی بعد رابطه شدید داخل واژنم درد می‌کنه شما نینی تون چیه

وااای یاد خودم افتادم😭من بچم بریچ بود و این درد لامصبو تا موقع زایمان داشتم یجوری تیر میکشید که فکر ...

من بچه قبلیم ترک افتاد سر این هنوز ندیدم در چ حاله من سراین تا چهارماهگی دل درد کمردرد شدید پریودی داشتم به بعد درد واژن اینا شروع شد شما بچتون چی بود

منم همینطوری بودم. خیلی درد داشتم. طوری که احساس میکردم بچه ام داره میافته!بعد یک‌ماه خوب شد.به دکتر ...

منم درد دارم خواهر بعد رابطه تازه بدتر درد می‌کنه هم واژنم هم استخون واژنم شما بچتون چیه

من بچه قبلیم ترک افتاد سر این هنوز ندیدم در چ حاله من سراین تا چهارماهگی دل درد کمردرد شدید پریودی د ...

بچم پسره عزیزم 

ترک هات رفع شدن؟؟؟ چقد طول کشید

خدا بداند کافیست❤️
نمیدونم خیلی اذیتم تازه رفتم تو هشت ماه دوماه همین درد دارم حتی بعد رابطه شدید داخل واژنم درد می‌کنه ...

هنوز دقیق نمیدونم ولی احتمال داده دختر باشه من ماه دوم بارداری تا الان هیچ رابطه ای نداشتم شماهم سعی کن رابطه رو بزاری کنار چون درد و بیشتر و سخت تر می‌کنه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
منم درد دارم خواهر بعد رابطه تازه بدتر درد می‌کنه هم واژنم هم استخون واژنم شما بچتون چیه

من الان باردار نیستم. بچم دختر عزیزم. 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
ترک هام اصلا نامحسوس دیده میشن روشکمم اصلا ترک برنداشت شکم اول الآنم برنداشته شکمم تا بعد ببینم چی م ...

خوش ب حالت عزیزم♥️

انشالله این دورانو بخیر بگذرونی و ی زایمان راحت و بی دردسر داشته باشی

خدا بداند کافیست❤️
هنوز دقیق نمیدونم ولی احتمال داده دختر باشه من ماه دوم بارداری تا الان هیچ رابطه ای نداشتم شماهم سعی ...

سالم سلامت باشه ولی فک کنم این درد دارن اکثرا تو بارداری ها ببخشید فضولی میشه میتونم عکس انتی نینی تون ببینم

2810